Loreal Serie Expert

Loreal Serie Expert

L’Oréal Professionnel Serie Expert

De L’Oréal Professionnel Serie Expert lijnen bestaan uit kwalitatieve verzorgingsproducten op maat. De producten zijn verzekerd van kwaliteit, innovatie, comfort en veiligheid. Ze worden altijd getest en goedgekeurd door de grootste namen binnen de kappersbranche. Voor ieder haartype is er wel een L’Oréal Professionnel Serie Expert productlijn te vinden, welke is jouw favoriet? We delen onze favorieten graag met je.

L’Oréal Professionnel Serie Expert voor droog en beschadigd haar

Heb je last van droog en beschadigd haar? Dan raden wij de producten uit de Nutrifier en de Absolut Repair productlijnen aan. De producten uit de Nutrifier lijn zijn verrijkt met glycerol en kokosolie om droog haar intensief te voeden en een prachtige glans te geven. De producten uit de Absolut Repair collectie bevatten quinoa en proteïnen die het haar herstellen en versterken. Ook de verzorgende producten uit de Inforcer productlijn zijn ideaal om droge en beschadigde lokken te verzorgen dankzij biotine vitamine B6.

L’Oréal Professionnel Serie Expert voor gekleurd haar

Voor gekleurd haar biedt L’Oréal Professionnel de perfecte verzorging. De Vitamino Color producten bevatten resveratrol om kleurvervaging en beschadiging te voorkomen. Speciaal voor grijs en blond (geverfd) haar is er de Silver lijn. Deze producten uit deze collectie neutraliseren ongewenste geeltinten en lichten je koele haarkleur prachtig op. Ook voor andere haartypes zoals krullend, futloos of pluizig haar, is er een Serie Expert lijn te vinden. Neem daarom eens een kijkje in ons ruime assortiment en ga voor verzorging op maat!

Bestel L’Oréal Professionnel Serie Expert online bij ProBeauty

Door het ruime assortiment aan L’Oréal Professionnel Serie Expert producten is er bij ProBeauty voor iedereen wel een passende productlijn te vinden. Bij ons shop en betaal je altijd veilig. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Bestel vandaag nog, dan heb je jouw favoriete L’Oréal Professionnel Serie Expert producten voor je het weet in huis! Happy shopping!