Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Lijn

Lijn

Serie Expert Blondifier

L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

Heb je genoeg van die ongewenste gele gloed in je haar? De L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier beschikt in deze lijn over verschillende producten die dit probleem met gemak kunnen verhelpen. Dat klinkt wel heel makkelijk, vind je ook niet? Maar, dat is het ook! De producten uit Serie Expert Blondifier reinigen het blonde haar, neutraliseren geeltinten en creëren ook nog eens een koel effect. Dat is het proberen waard, toch? 

De werking van L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

De Loreal Professionnel Blondifier Cool Shampoo is het basisproduct voor geneutraliseerd en koel blond haar. Deze zilvershampoo gaat de ongewenste gele gloed in het haar tegen op een verzorgende manier en maakt het haar perfect glad. Daarnaast reinigt deze zilvershampoo op een milde wijze het haar terwijl de ongewenste gele ondertonen worden geneutraliseerd voor een koel blond effect. De producten uit de L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier lijn zijn geschikt voor alle soorten koel blond haar. 

Hoe zorg je voor het optimale effect?

Gebruik voor het optimale koele blonde effect in je haar ook Blondifier Conditioner en het bijbehorende masker. Deze producten bevatten, net als de Blondifier Cool Shampoo, een professionele formule die is verrijkt met polyfenolen uit acai bes extract. Daarnaast zijn er extra violet pigmenten toegevoegd, waardoor de formule op een milde wijze het haar verzorgt en het haar perfect koelt houdt en maakt. 

Bestel L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier online bij ProBeauty

Benieuwd naar de werking van de producten uit de lijn? En wil jij een koel blond effect in je haar bereiken? Bestel dan nu de fantastische producten bij ProBeauty. Bij ons shop en betaal je altijd veilig. Daarnaast is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Insta? Hier vind je altijd het laatste ProBeautynieuws inclusief nieuwe producten, kortingen en leuke winacties.

Serie Expert Blondifier Kopen?

Actieve filters