Goldwell

Goldwell 

Goldwell deelt jouw passie voor mooi haar. Het merk gelooft in creatieve perfectie en overtuigend salonsucces. Maar ook voor de consument biedt Goldwell de beste producten om het haar thuis optimaal te verzorgen en perfect te stylen. Het merk is zeer divers in haar aanbod aan producten en weet voor ieder haartype en iedere wens een geschikte lijn aan te bieden. 

De geschiedenis van Goldwell 

In 1920 werd het merk opgericht door Hans Erich Dotter met het idee om het bedrijf exclusief te focussen op kappers en haarstylisten als zakenpartners. In de jaren erop breidt het merk zich uit over de hele wereld: Europa, Japan, Australië… In al deze landen draait Goldwell om duurzame waardecreatie in de salon. Het brede aanbod aan haarkleuringen is hier een mooi voorbeeld van. Maar niet alleen voor in de salon is Goldwell geschikt, ook voor thuis biedt het merk een breed scala aan kwalitatieve producten. 

Salonproducten bij je thuis 

Met de Goldwell DualSenses is er voor ieder haartype en iedere wens wel een geschikte productlijn te vinden. Zo is de Rich Repair lijn speciaal ontwikkeld voor beschadigd haar. De producten bevatten MicroProtec Complex en IntraLipid om de haarvezels van binnenuit op te bouwen voor sterker en gezonder haar. De Ultra Volume collectie is ontwikkeld voor fijn en futloos haar. Producten uit deze lijn zijn verrijkt met proteïnen en het MicroPROtec complex om het haar te voorzien van meer body, volume en stevigheid. Tot slot is de Curls And Waves lijn het noemen waard. Deze lijn is ontwikkeld voor, je raad het al, krullend haar. Bamboe-extract is het ingrediënt uit deze lijn dat zorgt voor perfecte bouncy krullen. 

Goedkoop Goldwell Kopen?

Bij ProBeauty.nl vind je een ruime keuze aan Goldwell producten en lijnen zoals Goldwell DualSenses, Goldwell StylesSign, Goldwell Goldenspray, Goldwell DualSenses For Men, Goldwell Topchic, Goldwell Colorance. Shop vandaag nog jouw favoriete Goldwell producten en wij zorgen dat je ze snel in huis hebt!