KIS Kappers

KIS combineert het beste uit de Amerikaanse en Europese haarverzorging tot één complete en unieke haarverzorgingslijn. Het systeem bevat een revolutionaire formule, die geheel naar Amerikaanse traditie, focust op herstel van het haar van binnenuit. Terwijl we in Europa voorop lopen als het gaat om technieken in haarkleuring en permanent. KIS combineert de twee werelden met als gemene deler voor alle producten: het Keratin Infusion System.

KIS Kappers Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Probeauty!

Subcategorieën

 • KIS Green

  Haarverzorgingsproducten van een hoge kwaliteit die goed zijn voor het milieu? Deze lijn bestaat uit verschillende producten, zoals shampoo’s en conditioners, die 100% vegan zijn en bestaan uit natuurlijke ingrediënten. KIS Green helpt Trees for All om nieuwe bomen te planten en bestaande bomen te herstellen. Een deel van de opbrengst van de verkoop van de producten uit de KIS Green lijn gaat naar Trees for All.

 • KIS Care

  De revolutionaire haarverzorgingslijn KIS is speciaal ontwikkeld voor kappers en haarstylisten. De producten zorgen voor een maximaal herstel van het haar zonder het te verzwaren. Hierdoor wordt het haar prachtig glanzend, veerkrachtig en krijgt het meer volume. Deze unieke haarverzorgingslijn is gebaseerd op het bekende Keratin Infusion System. Dit systeem richt zich specifiek op het herstel van het haar.

 • KIS Styling

  KIS heeft een lijn met allerlei verschillende stylingsproducten voor jou: KIS Styling. Deze lijn bestaat onder andere uit: haarspray, haarmousse, gel, wax en nog veel meer! 

 • KIS Kera Fresh

  De KIS KeraFresh Color Conditioner is een intensief verzorgende kleurconditioner om geverfd haar op te frissen. Het verzorgt, herstelt en verzacht het haar. 

 • KIS Color

  wil je op een gezonde manier je haar kleuren, zonder het haar te beschadigen? Dan is KIS Color wellicht iets voor jou.

 • KIS Oxydant

  KIS biedt een uitgebreide lijn oxydanten die speciaal zijn ontworpen voor het mengen met haarverf. De KIS oxydanten zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes, waardoor je de juiste keuze kunt maken op basis van het gewenste kleurresultaat.

 • KIS Keradirect

  De KIS KeraDirect Color is een kleurcrème voor het intensiveren van natuurhaar. De kleuren zijn onderling mengbaar voor oneindig veel kleurvariaties. Gebruik de kleur "Clear" om lichtere tinten te verhelderen en de kleur "Smoke" om grijstinten te onderhouden. De KeraDirect Colors zijn kant-en-klaar.

 • Royal KIS

  Heb je last van droog en beschadigd haar? Dankzij het revolutionaire Keratin Infusion System is dit probleem nu opgelost. De Royal KIS lijn is speciaal ontwikkeld om het haar extra verzorging te bieden zodat het optimaal kan herstellen. De producten hebben een rijke formule en bieden de best mogelijke verzorging.

 • KIS Permanent

  Kis biedt een professioneel permanent systeem dat zorgt voor langdurige en natuurlijk ogende krullen met een minimale kans op beschadiging van het haar.

 • KIS KeraMen

  KIS KeraMen is de mannenlijn van KIS

 • KIS Tools

  De KIS Ego Brush is een professionele thermische föhnborstel voorzien van een comfortabel handvat en antistatische nylon haren. 

Actieve filters