Superli 37

Actieve filters

 • Superli Premier Deluxe Hairtonic 700 ml

  € 46,95

  Superli Premier Deluxe Hairtonic 700 ml helpt de hoofdhuid te stimuleren. De haartonic is geschikt voor elk haartype. Het product gaat roos en schilfers tegen. Ook te gebruiken als aftershave!

  (Tijdelijk) Uitverkocht
 • Superli Salon Shampoo 1000 ml

  € 48,95

  Superli Salon Shampoo 1000 ml is een shampoo die het haar op een zachte manier reinigt. De milde shampoo is geschikt voor elk haartype en dagelijks gebruik. 

  (Tijdelijk) Uitverkocht
 • Superli Eucalyptus Shampoo 250 ml

  € 16,95

  Superli Salon Shampoo Eucalyptus is een shampoo verrijkt met natuurlijke eucalyptus. De shampoo reinigt het haar diep en grondig. Ook geschikt voor vet haar. Zonder siliconen.

  Bestelbaar met langere levertijd
 • Superli Menthol Shampoo 250 ml

  € 16,95

  Superli Menthol Shampoo reinigt het haar intens en verkoelt de hoofdhuid. De menthol geeft een verkoelend effect en de eucalyptusolie reinigt het haar. 

  Bestelbaar met langere levertijd
 • Superli Salon Shampoo Eucalyptus 1000 ml

  € 24,95

  Superli Salon Shampoo Eucalyptus is een shampoo verrijkt met natuurlijke eucalyptus. De shampoo reinigt het haar diep en grondig. Ook geschikt voor vet haar. Zonder siliconen.

  Bestelbaar met langere levertijd
 • Superli Classic Gelwax 500 ml

  € 18,95

  Superli Classic Gelwax 500 ml brengt het haar in model en laat het haar glanzen. Het is een gelwax op waterbasis en wordt daardoor niet hard. De Superli Classic Gelwax is snel en makkelijk uit het haar te krijgen. 

  Bestelbaar met langere levertijd
 • Superli Kappersgel 500 ml

  € 16,95

  Superli Kappersgel 500 ml geeft het haar volume en model. Maak makkelijk wetlooks of gebruik de watergolf of slaglegging techniek. Door de kleine hoeveelheid alcohol (5%) in de kappersgel, ziet je haar er niet vet uit. 

  Bestelbaar met langere levertijd
 • Superli Grooming Hairtonic 200 ml

  € 26,95

  Superli Grooming Hairtonic is een haartonic gemaakt van een authentiek recept. Speciaal voor het föhnen van het haar. Creëer volume in het haar met Superli Grooming Hairtonic!

  Bestelbaar met langere levertijd
 • Superli Salon Shampoo Menthol 1000 ml

  € 12,95

  Superli Menthol Shampoo reinigt het haar intens en verkoelt de hoofdhuid. De menthol geeft een verkoelend effect en de eucalyptusolie reinigt het haar. 

  Bestelbaar met langere levertijd
 • Superli Grooming tonic Salon 700ml
  • Nieuw

  Superli Grooming tonic Salon 700ml

  € 49,95

  Superli Grooming Hairtonic is een haartonic gemaakt van een authentiek recept. Speciaal voor het föhnen van het haar. Creëer volume in het haar met Superli Grooming Hairtonic!

  (Tijdelijk) Uitverkocht
 • Superli Sandalwood Eau De Cologne 200 ml

  € 26,95

  Superli Sandalwood Eau De Cologne is een Eau de Cologne die heerlijk ruikt. Geschikt voor dagelijks gebruik. De geur is fris door de aardse tonen van Vertivert in combinatie met een warme muskusgeur van sandelhout. Ook te gebruiken als aftershave of voor in het haar. 

  (Tijdelijk) Uitverkocht
 • Superli Britannia Tabac Eau De Cologne 700 ml

  € 46,95

  Superli Britannia Eau De Cologne is een verfrissende Eau de Cologne. Het product heeft een stoere en verfrissende tabaksgeur. Ook te gebruiken als aftershave

  (Tijdelijk) Uitverkocht
 • Superli Britannia Eau De Cologne No.1 200 ml

  € 14,95

  Superli Britannia Eau De Cologne No.1  is een verfrissende Eau de Cologne. Het product heeft een stoere en verfrissende tabaksgeur. Ook te gebruiken als aftershave

  (Tijdelijk) Uitverkocht
 • Superli Special Deluxe Hairtonic 200 ml

  € 24,95

  Superli Premier Deluxe Hairtonic 200 ml helpt de hoofdhuid te stimuleren. De haartonic is geschikt voor elk haartype. Het product gaat roos en schilfers tegen. Ook te gebruiken als aftershave!

  (Tijdelijk) Uitverkocht
 • Superli Sandalwood Deluxe Eau de Cologne Salon 700ml | 8716165943671
  • Nieuw

  Superli Sandalwood Deluxe Eau de Cologne Salon 700ml

  € 48,95
  (Tijdelijk) Uitverkocht

Superli 37

Superli Cosmetica anno 1937. Old School Kappersproducten met een vintage-look van Nederlandse bodem. Met de producten van Superli, in authentieke glazen flessen, waan je je weer een stukje terug in de tijd. Daar waar vroeger alles beter was en de barber nog de barbier was. Superli producten vind je terug in iedere salon van het land.

De haarlotions van Superli worden geprezen door barbiers in het hele land. Dankzij de unieke formule zorgen de haarlotions voor een goede doorbloeding, gaat het roos en schilfers tegen en kalmeert het de geïrriteerde hoofdhuid.

Superli anno '37 kopen?