Babyliss Pro

BaByliss PRO haartools kopen?

Ontdek de professionele wereld van haarstyling met BaByliss PRO. De hoogwaardige tools, waaronder krultangen, föhns en stijltangen, garanderen geweldige resultaten. BaByliss PRO staat bekend om innovatie, kwaliteit en duurzaamheid, waardoor het merk een favoriet is onder kappers en stylisten. 

De elektrische haartools van BaByliss PRO zijn speciaal ontwikkeld voor professionals. Ze zijn krachtig, ergonomisch, hebben een modern design en bieden topprestatie. Bij ProBeauty verkopen we de volgende producten van BaByliss PRO: BaByliss PRO krultangBaByliss PRO fohn, BaByliss PRO fohnborstel en Babyliss Pro krulborstel, BaByliss PRO stijltang, BaByliss PRO tondeuse en Babyliss Pro trimmers, BaByliss PRO 4Artists en BaByliss PRO accessoires

BaByliss PRO kopen?

Bestel je favoriete BaByliss PRO haartools veilig, voordelig en snel bij ProBeauty! Heb je vragen of advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

BaByliss PRO artikelen kopen? – Bestel veilig bij ProBeauty

Subcategorieën

 • Babyliss Pro Krultang

  Bablyliss Pro Krultang

  Bij ProBeauty heb je de keuze uit verschillende types en maten krultang BaByliss. Welke Babyliss Pro krultang kies jij? Kies bijvoorbeeld een babyliss Miracurl, BaByliss Pro krultang 32 mmBaByliss Pro krultang 25 mmBaByliss Pro krultang 19 mm of een andere babyliss pro krultang titanium tourmaline.

 • Babyliss Pro Fohn

  BaByliss föhn kopen?

  Op zoek naar een föhn met diffuser opzetstuk of met een ander föhn opzetstuk, zoals een blaasmond fohn? BaByliss heeft een lichtgewicht fohn, maar dit is tegelijk ook een hele krachtige Babyliss Pro fohn.

  Babyliss Pro Rapido

  De BaByliss PRO Rapido is een lichtgewicht föhn met opzetstukken en een lange levensduur. De föhn heeft ook een diffuser opzetstuk. Je kunt daarnaast ook je haar koud fohnen met de koude stand. Er worden drie blaasmonden bijgeleverd: een ultradunne, een rechte smalle en een schuine, grote blaasmond.

  Gerelateerde producten: babyliss fohnborstel of babyliss krul borstel

  BaByliss föhn kopen?

  Bestel je favoriete BaByliss haardroger veilig, voordelig en snel bij ProBeauty! Heb je vragen of advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

 • Babyliss Pro Krul...

  BaByliss PRO heeft de beste professionele föhnborstel voor jouw. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Een Babyliss Pro fohn borstel wordt ook wel Babyliss krul fohn of Babyliss Pro krul borstel genoemd.

 • Babyliss Pro Straightener

  BaByliss stijltang

  Wil jij je haren stijlen met een professionele stijltang? Bij ProBeauty shop je de beste assortiment professionele stijltangen van BaByliss PRO, bijvoorbeeld de Babyliss Pro stijltang elipsis 3000

 • Babyliss Pro Tondeuse...

  Babyliss Pro Tondeuse zijn zeer geschikt voor barbers en kappers. Kies bijvoorbeeld een model uit de Babyliss Pro 4artists serie of een Babyliss Pro trimmer

 • Babyliss Pro 4Artists

  Babyliss Pro 4Artists Serie

  BaBylissPRO®4Artists is ontwikkeld door professionals voor professionals en bestaat uit innovatieve apparatuur die uiterst krachtig en stijlvol zijn en jouw creativiteit volop de ruimte geeft. Het is de perfecte combinatie van design, hoogwaardige materialen en technologie... alles binnen jouw handbereik.

  Alle Babylisspro 4Artist producten van Babyliss Pro vind je natuurlijk bij ProBeauty.nl

  Bij ProBeauty.nl koop je met zekerheid jouw babyliss 4Artist producten. Altijd scherp geprijsd en met de beste service!

 • Babyliss Pro...

  Babyliss Pro Onderdelen & Accessoires

  BabylissPro is al jaren onbetwist marktleider op het gebied van styling tools, maar wist je dat BabylissPro de eerste was die een elektrische krultang op de markt bracht? Het begon allemaal in de jaren 60 in Parijs. Tegenwoordig is er vrijwel geen professionele kapper die tenminste een styling tool van babyliss gebruikt in zijn of haar salon.

  Onderdelen voor Babyliss Pro vindt je natuurlijk bij ProBeauty.nl

  Bij ProBeauty.nl koop je met zekerheid jouw Babyliss Pro Onderdelen & Accessoires. Altijd scherp geprijsd en met de beste service!

Actieve filters