Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Loreal Majirel

Loreal Professoinnel Majirel

L’Oréal Professionnel Majirel

De Majirel haarkleuringen van L’Oréal Professionnel zijn de favoriet van veel haarstylisten. De rijke kleuring heeft een gladde, romige textuur en dekt perfect tot wel 100%. Dit maakt de verf ideaal voor het bedekken van grijze haren. De kleur blijft wekenlang mooi en intens vol diepe pigmenten en met een prachtige glans. Het haar voelt na gebruik glad en zacht aan. Het kleurenpalet is zo breed, van lichtblond tot intens zwart, dat voor iedereen de perfecte kleur te vinden is. De Majirel haarverf kan het haar tot wel drie tinten donkerder of lichter maken. Voor welke kleur ga jij? Blond, koper, pastelroze of kastanjebruin? 

De verschillende soorten Majirel haarverf

Er zijn verschillende L’Oréal Professionnel Majirel kleurlijnen beschikbaar. Zo zorgt de Majirel Glow voor perfecte koele kleuren. De verf biedt een geneutraliseerd kleurresultaat, maakt het haar tot wel vier keer helderder en zorgt voor een intense reflectie. Verkrijgbaar in lichte en donkere basissen. De Majirel Mix de perfecte verf om felle en intense kleuren te verkrijgen. Groen, koperrood, violet: de lijn bevat verschillende krachtige kleuren. De High Lift is ideaal voor blonde kleuren en geeft het haar een prachtige glans.

Bestel L’Oréal Professionnel Majirel online bij ProBeauty

Bij ProBeauty shop je de Majirel haarkleuringen altijd veilig, voordelig en snel. Dankzij ons brede assortiment aan kleuren, is de juiste verf altijd binnen handbereik. Betalen gaat bij ons ook erg gemakkelijk en veilig. Kies voor IDEAL, Creditcard, Paypal of betaal achteraf door middel van Afterpay. Shop vandaag nog jouw favoriete haarverf bij ProBeauty!

L’Oréal Professionnel Majirel kopen? Shop voordelig bij ProBeauty.nl

Actieve filters