Lampen

Gellak lamp hoe werkt het?

Er zijn verschillende soorten gellak lampen: een LED-lamp, UV-lamp of een UV/LED-lamp. Je gebruikt een gellak lamp om gellak uit te harden. Gellak blijft gemiddeld 2 tot 3 weken zitten. Op de gellak lamp zit een timer, zodat je kan timen hoelang de nagels eronder moeten. De gellak lampen van ProBeauty zijn geschikt voor professioneel én particulier gebruik.

Welke gellak lamp is goed?

Er zijn dus drie verschillende gellak lampen: een UV-lamp, een LED-lamp en een UV/LED-lamp. Alle drie de gellak lampen harden de gellak uit met blauwlicht. Maar wat is dan het verschil?

LED gellak lamp gebruiken voor je gellak

Een LED-lamp gebruikt de LED-lichttechnologie. Hierdoor is de gellak sneller uitgehard en hoeven de handen minder lang onder de lamp dan wanneer het een UV-lamp is. Het uitharden duurt 30-60 seconden. LED-Lampen hebben vaak een langere levensduur dan UV-lampen.

UV gellak lamp gebruiken voor je gellak

Een UV-lamp voor gellak gebruikt ultraviolet lichttechnologie. De uithardingstijd van gellak is bij UV-lampen wat langer. Vaak tussen de 1 en 3 minuten.

UV/LED gellak lamp gebruiken voor je gellak

De UV/LED-lamp is een combinatie van een UV- en een LED-lamp. Deze lamp zit qua uithardingstijd dussen de UV- en LED-lamp in (120 sec.). Deze combinatie is onze favoriet.

Shop bijvoorbeeld Sibel Sunshine Led/Uv Lamp 36 Watt of Sibel Mini Usb Led Lamp.

Gellak aanbrengen met gellak lamp

1. Duw de nagelriem naar achter en vijl de nagels in de gewenste vorm en lengte. Vijl daarna het bovenste laagje van de nagel af. Gebruik een elektrische nagelvijl of een normale nagelvijl.

2. Maak de nagels schoon met een cleanser en prep de nagels. Hierdoor zal de gellak beter hechten aan de nagel.

3. Breng een basecoat aan. Laat de basecoat onder de gellak lamp uitharden.

4. Breng een laag gellak aan. Ga voor een kleur die helemaal bij jou past. Hard daarna ook de gellak uit onder de gellak lamp. Breng eventueel nog een laagje gellak aan voor extra dekking en hard ook deze laag uit onder de gellak lamp.

5. Breng een top coat aan. Ga voor een normale top coat of een no-wipe top coat. Laat de top coat uitharden onder de gellak lamp.

6. Verwijder de plaklaag van de top coat. Bij een no-wipe top coat is dit niet nodig.

Gellak lamp kopen of nog vragen?

Bij vragen staan onze experts voor je klaar. Neem contact met ons op, we helpen je graag verder met het aanschaffen van de juiste gellak lamp! Voor 21:00 uur (werkdagen) besteld = morgen in huis!

Nagels • Nagelaccessoires • gellak

Gellak lamp kopen? | Gellak uitharden onder lamp

Actieve filters