Filteren op

Selections

Selections

Merk

Merk

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Kleur

Kleur

Maat

Maat

Vermogen

Vermogen

Gewicht

Gewicht

Lengte snoer

Lengte snoer

Ionische Technology

Ionische Technology

Koude Lucht Stand

Koude Lucht Stand

Draadloos

Draadloos

Voltage

Voltage

Type / SKU

Type / SKU

ETI Professionele Haardrogers

ETI Professionele Haardrogers

In 1979 werd ETI opgericht in Italië. In datzelfde jaar werd de ‘Turboföhn’ gelanceerd, een revolutionaire professionele haardroger die de droogtijd van het haar drastisch verkort. Deze föhn wordt vandaag de dag nog steeds geproduceerd en wereldwijd zijn er al meer dan zes miljoen stuks verkocht. Over de jaren heen blijft ETI haar producten innoveren wat resulteert in lichtere haardrogers met de nieuwste designs. Vele nieuwe modellen zijn inmiddels op de markt gebracht en ETI heeft daarmee bewezen een bedrijf te zijn die zich constant wilt vernieuwen en verbeteren.

ETI Föhns / Haardrogers

De ETI Fohns staan niet alleen bekend om het verkorten van de droogtijd, maar ook de trendy Italiaanse stijl van de haardrogers is geliefd. De föhns worden intensief gebruikt door professionals en particulieren wereldwijd. Inmiddels is ETI niet meer weg te denken in de huidige kappersbranche en beautymarkt. De haardrogers zijn scherp geprijsd, makkelijk in gebruik en kwalitatief zeer goed! Alle haardrogers van ETI hebben 2 tot 3 blaas- en warmtestanden en beschikken over een cool shot. Het assortiment bevat daarnaast een diffuser die op alle föhns gebruikt kan worden.

ETI Power

Het fijne aan de ETI Fohns is dat er een ruime keuze is aan mogelijkheden. Wilt u zo snel mogelijk droog haar? Kies dan voor de haardrogers met de meeste power, zoals de ETI Micro SDL of de ETI Stratos 6900 Xtra Power, met wattages van 2000 tot 2500. Bijna alle haardrogers van ETI hebben een snoer van 3 meter, wat ze zeer makkelijk in gebruik maakt.

Lichtgewicht en Handzaam

Tijdens het drogen en stylen van het haar met een haardroger kan het voorkomen dat er last aan de polsen en armen ontstaat. Een lichtgewicht föhn is dan de oplossing. De ETI Stratos 390 Superlight maakt het niet alleen gemakkelijker om uw haar optimaal te stylen door het minimale gewicht van de föhn.

"Made in Italy"

ETI richt zich tevens op milieu vriendelijke producten door te letten op de gebruikte materialen en door betrokken te zijn bij recycling van de föhns. De producten worden bij iedere stap verbeterd en lichter gemaakt. Op deze manier worden uiteindelijk de perfecte föhns geproduceerd. De productie van ETI Fohns vindt plaats in Italië en staat voor innovatie, technologie en kwaliteit.

Goedkoop ETI Fohn kopen? Bij ProBeauty natuurlijk!

ETI Professionele Haardrogers Kopen?

Actieve filters