Mediter BIO

De Mediter BIO lijn van Helen Seward is ‘next level’ in vegan, organische haarproducten. De formules bevatten een 100% wetenschappelijk bewezen formule en een minimum van 95% aan natuurlijke ingrediënten. 

Helen Seward Mediter BIO Tot 99% Van Natuurlijke Oorsprong

Subcategorieën

 • BIO Calming

  Heb je snel last van een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid? Probeer dan eens de producten uit de Helen Seward Mediter Bio Calming lijn. Deze dermo-kalmerende producten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die (regelmatig) last hebben van irritatie en jeuk op de hoofdhuid.

 • BIO Nurturing

  De Helen Seward Mediter Bio Nurturing lijn is speciaal ontwikkeld om uitgedroogd haar te behandelen. De producten uit deze lijn zijn voorzien van een formule die ervoor zorgt dat het haar intensief wordt gevoed, waardoor het haar optimaal kan herstellen.

 • BIO Restoring

  Elastische en natuurlijke producten. Dat is waar de Bio Restoring lijn van Helen Seward voor staat. Deze dermatologisch geteste producten voeden het haar, waardoor het haar optimaal kan herstellen. Daarnaast zijn deze producten geschikt voor alle haartypes.

 • BIO Reviving

  Ben jij opzoek naar een shampoo die speciaal ontwikkeld is voor gekleurd haar? Dan ben je bij de Mediter BIO Reviving lijn aan het juiste adres.

 • BIO volumizing

  Wil jij de volume terug in je haar, maar weet je niet goed hoe? De Helen Seward Mediter BIO Volumizing lijn is speciaal ontwikkeld voor fijn en futloos haar

 • BIO Skin Care

  De Helen Seward Mediter Bio Hand Balm is een handcrème die is verrijkt met organische extracten van sinaasappel bladeren en Strobloem. Het herstelt en voedt zelfs de meest droge handen. 

  De Helen Seward Mediter BIO Fluid Body Cream is een super hydraterende en diep voedende crème voor het lichaam. Verrijkt met Rosehip Oil en CBD Hennep olie voor een zijdezacht resultaat.

Actieve filters