Gellak | Basecoat | Topcoat

Actieve filters

De beste gellak kopen bij ProBeauty!

Gel nagellak is tegenwoordig een van de meest populaire producten op de markt. Gellak biedt langdurige mooie nagels en glans in meer dan 200 kleuren. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van gelnagellak, zoals het vermogen om twee tot drie weken te blijven zitten, ongeveer 10x langer dan bij gewone nagellak.

Bij proBeauty koop je alle nagelproducten voor gel nagellak.

We hebben een volledige productlijn, waaronder gellaklamp, nagellak, rubberen basis, topcoat en meer! 

Beste Gelnagellak kopen: White Angel Gel Polish

De White Angel gellak van Gellex is een mooie gelpolish die gemakkelijk zelf aan te brengen is. De gellak is mooi dekkend. De White Angel gellak kun je uitharden onder elk soort nagellamp (Led lamp nagels & uv lamp nagels). Welke kleur kies jij? Ga je voor een nude gellak? Een witte gellak? Of roze gellak? Alle populaire trendkleuren White Angel gellak shop je bij ProBeauty.

Welke nagelproducten heb je nodig voor gel nagellak?

Wat is Rubber base?

Met een Rubber base gellak verstevig je de nagel. De Rubber base gellak is een flexibele gel om de natuurlijke nagel te verstevigen. De rubber base is na het uitharden onder de nagellamp zeer sterk, maar nog wel flexibel waardoor het niet snel breekt.

No Wipe Topcoat

Top coat gellak moet je altijd nog even met een cleaner of alcohol afnemen om het plaklaagje dat achterblijft te verwijderen. Heb je hier geen zin in? Met de nieuwe No Wipe Topcoat gellak formule ben je gelijk klaar!

Gellak morgen in huis

De beste gellak kopen? Shop nu alle nagelproducten bij ProBeauty! Snel geleverd en achteraf betalen mogelijk.