Filteren op

Selections

Selections

Merk

Merk

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Kleur

Kleur

Maat

Maat

Materiaal

Materiaal

Soort

Soort

Lijn

Lijn

Afwerking

Afwerking

Type / SKU

Type / SKU

E-Kwip

E-Kwip Professionele Kappersscharen

De ergonomische kappersscharen van E-Kwip zijn onmisbaar voor elke professional. Duitse degelijkheid ontmoet japanse perfectie bij E-Kwip. De scharen zijn gemaakt van Japans (edel) staal en geeft je een ontspannen kniphouding. Ze zijn zeer comfortabel en door de minimale vereiste inspanning zijn je handen aan het einde van de dag nog steeds onvermoeid. Er zijn scharen voor zowel rechts- als linkshandigen te vinden in het assortiment.

Welk E-Kwip kappersschaar heb ik nodig?

Wil je een kappersschaar om te knippen? Kijk dan naar een Kuro Knipschaar van E-Kwip. Deze scharen zijn beschikbaar in klassiek en Offset design. Klassiek design betekent dat de benen een gelijke lengte hebben en de vingerogen op één lijn van elkaar liggen. Bij een Offset design zijn de vingerogen niet symmetrisch. Het is een echt ergonomisch design dat met oog op de hand is gemaakt, dit vermindert klachten als kneuzingen en wrijvingen. Welk design bij jou past is heel persoonlijk.

Een coupeschaar zoals de Kuro modelleerschaar 40T is precies zo gemaakt om het haar te uitdunnen en/of opknippen. De schaar kenmerkt zich door haar tanden. Deze tanden staan dicht op elkaar wat het mogelijk maakt om naast het uitdunnen ook op te knippen.

E-Kwip Kappersschaar Kopen?

Bij Probeauty natuurlijk!

E-Kwip Kappersscharen Kopen? Shop Snel Bij ProBeauty.nl!

Actieve filters