Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

La Riche

La Riche Directions

Toen in 1981 de La Riche Directions op de haarkleuring markt verschenen, waren vooral de ‘extreme’ haarkleuringsproducten van het merk al snel erg populair. De felle producten van La Riche Directions sluiten perfect aan op de hedendaagse kleurcultuur. Steeds vaker zien we de meest uiteenlopende haarkleuren. Het assortiment blijft groeien en de laatste trends worden meegenomen bij het produceren van nieuwe kleuren. De producten worden vandaag de dag over de hele wereld verkocht en gebruikt door vakmensen in het veld.

La Riche Directions Semi-Permanente Haarkleuring

La Riche Directions haarverf is een semi-permanente haarkleuring, uitgevoerd in zeer uiteenlopende extreem felle kleuren. De producten zijn hoog gepigmenteerd waardoor zeer opvallende kapsels mogelijk worden gemaakt. De semi-permanente haarkleuring zal na een aantal wasbeurten vervagen.

De kleuren van La Riche Directions Colours kunnen eenvoudig worden gebruikt op natuurlijk haar met een natuurlijke tint, maar een optimaal langdurig resultaat wordt bereikt door de kleuring te gebruiken op lichtblond haar of door de haren eerst te blonderen. De meest populaire kleuren zijn:

La Riche Directions Atlantic Blue 89 Ml

La Riche Directions Poppy Red 89 Ml

La Riche Directions Pillarbox Red 89 Ml

Het is mogelijk om het zeer brede scala aan kleuren van het merk onderling te mengen. Op deze manier ontstaan er kleuren die uniek, eigentijds en origineel zijn. Het fijne aan de producten is dat ze gebruiksklaar zijn, er hoeft dus niets aan toegevoegd te worden voor gebruik.

Voordelig La Riche Directions Kopen? Bij Probeauty Natuurlijk!

La Riche Directions Kopen? Bij ProBeauty Natuurlijk!

Actieve filters