Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Inhoud

Inhoud

Huidtype

Huidtype

Marc Inbane

OVER MARC INBANE

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen.

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

Populaire Marc Inbane producten

TIP: Om de producten mooi egaal over je huid te verdelen is de Marc Inbane Handschoen onmisbaar!

Het Ontstaan van Marc Inbane

Na het missen van hun vliegtuig op luchthaven Amsterdam Schiphol wachtten INgo, BArt en NEle op hun volgende vlucht. Om de tijd te veraangenamen, observeerden ze de voorbijgangers. Al snel viel hen het verschil op in uitstraling en houding tussen de vertrekkende en terugkerende reizigers.

De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit, wat een positief effect had op hun houding.

Zo ontstond het idee voor de Marc Inbane Tanning Spray - Een product waarmee je het hele jaar door − makkelijk, gezond en veilig – kunt genieten van een natuurlijk ogende zomerse teint!

Marc Inbane Kopen? Natuurlijk bij ProBeauty.nl

Alle Marc Inbane producten vind je natuurlijk bij ProBeauty.nl. Bij ProBeauty vind je de grootste keus in Marc Inbane producten. 

Marc Inbane Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Probeauty!

Actieve filters