White angel

Gellex Nagelproducten: Ontdek de Perfecte Gellak met White Angel

Voor liefhebbers van nagelverzorging en manicures is Gellex een bekend merk dat bekendstaat om zijn hoogwaardige nagelproducten.

Gellak: White Angel gellak kleuren. Gellex staat bekend om zijn hoge kleurpigmentatie en de mogelijkheid om de gellak langdurig op de nagels te behouden. Het uithardingsproces vindt plaats onder een LED- of UV-lamp

Gelnagels: De gels zijn te gebruiken voor het verstevigen en verlengen van de nagels. Ga jij voor de klassieke gelnagels? Of kies je voor de nieuwe Mixxgel of BIAB?

Mixxgel all-in-one: Deze Gellex Mixxgel is sterker dan gelnagels en flexibeler dan acrylnagels. Het is een heel eenvoudig in gebruik en heeft geen vervelende luchtjes.

BIAB: Builder In Bottle. Een BIAB behandeling zit tussen acrylnagel en gelnagels in. Het werkt snel en makkelijk, je hoeft geen poeder te mixen. Voor een mooie natuurlijke uitstraling op de korte nagel, maar ook geschikt om mee te verlengen (gebruik dan tips of sjablonen)

Acrylnagels: Acrylpoeders van White Angel

White angel Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Probeauty!

Subcategorieën

  • White Angel Gellak /...

    White Angel is de Gellak / Gel Polish die zo makkelijk is aan te brengen als een gewone nagellak en blijft gegarandeerd twee tot drie weken mooi zitten als gel systeem. De Gellak / Gel Polish is mooi dekkend en heeft sterke pigmenten. De White Angel Gellak / Gel Polish is snel en makkelijk af te weken in minder dan 15 minuten. Voordeel van Gellex gels en White Angel gel polish is dat het uithard onder alle soorten UV lampen!

  • Gellex UV Gel
  • White Angel BIAB...

    White Angel Builder in a Bottle, ook wel bekend als BIAB, is een Builder gel in een flesje. BIAB nails zijn geschikt voor iedereen. Werkt snel en gemakkelijk, is zelf leveling en heeft een hoge viscositeit. Voor een mooie natuurlijke uitstraling op de korte nagel, maar ook geschikt om mee te verlengen. Je kunt voor verlengingen kiezen voor tips of sjablonen.

  • Black Angel Mixx Gel
  • Performance Acryl
  • White Angel Accessoires

Actieve filters