Filteren op

Selections

Selections

Merk

Merk

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Kleur

Kleur

Maat

Maat

Vermogen

Vermogen

Gewicht

Gewicht

Lengte snoer

Lengte snoer

Ionische Technology

Ionische Technology

Koude Lucht Stand

Koude Lucht Stand

Dikte / Diameter

Dikte / Diameter

Draadloos

Draadloos

Voltage

Voltage

Materiaal

Materiaal

Flexibele Platen

Flexibele Platen

Lijn

Lijn

Type / SKU

Type / SKU

Elektrische tools

"Goed gereedschap is het halve werk". Het werkt toch wel zo prettig als je een krachtige haardroger gebruikt, of een scherpe professionele tondeuse. Maar ook voor StijltangenKrulsetsKrultangen en nog veel meer ben je bij ProBeauty.nl aan het juiste adres!

Professionele Elektrische Tools - Voordelig bij ProBeauty.nl

Subcategorieën

 • Stijltang

  Een stijltang is een handig hulpmiddel om je haar te stylen en glad te maken. We hebben verschillende professionele merken is ons aanbod. Bij het gebruik van een stijltang is het belangrijk om het haar goed te beschermen tegen de hitte. Gebruik daarom altijd een hittebeschermende spray voordat je begint met stylen. 

 • Krultang

  Er zijn ook verschillende soorten krultangen beschikbaar, zoals krultangen voor grove krullenkrultangen voor golven en krultangen voor spiraalvormige krullen. Afhankelijk van je haartype en de gewenste look, kan je een specifieke krultang kiezen.

  GEBRUIK: Bij het gebruik van een krultang is het belangrijk om het haar te beschermen tegen de hitte. Gebruik daarom altijd een hittebeschermende spray voordat je begint met krullen. Verdeel het haar in secties en neem kleine plukjes haar om te krullen. Draai het haar om de krultang en houd het even vast voordat je de krultang loslaat. Gebruik wat haarlak om de krullen te fixeren en te zorgen dat ze de hele dag blijven zitten.

 • Krulset

  De beste Krulset kopen? Of Beste Haarkrullers Kopen?

  Bij ProBeauty vind je de beste krulset van alle merken zoals: Max Pro, Babyliss Pro, Ultron, Diva, Sibel. De krulset word ook wel eens een carmenset (krulset carmen) genoemd. Dus zoek je een krulset aanbieding, krulset voor kort haar, krulset voor dik haar, keramische krulset ben je bij ProBeauty aan het juiste adres!

  Goedkope Krulset kopen? Of Goedkope Haarkrullers Kopen?

  Natuurlijk bij ProBeauty! Niet alleen hebben wij de meeste keuze krulsets, maar ook de krulset met de beste prijs! Shop vandaag nog de beste krulset en wij zorgen dat je hem snel in huis hebt!

 • Föhn

  Beste Föhn Kopen? Beste Haardroger Kopen?

  Zoek jij de beste föhn, ook wel beste haardroger genoemd, ben je bij ProBeauty aan het juiste adres! Zoek je een föhn voor krullen, föhn met diffuser, dan heeft ProBeauty de meeste keuze in Fohns! Bij ProBeauty vind je Fohns van merken als: Max Pro, Babyliss Pro, Ultron, Diva, Sibel, ETI, Ga.Ma en Moser

  Goedkope Fohn Kopen? Goedkope Haardroger Kopen?

  Natuurlijk bij ProBeauty! Niet alleen hebben wij de meeste keuze krultangen, maar ook de föhn met de beste prijs! Shop vandaag nog de beste föhn en wij zorgen dat je hem snel in huis hebt!

 • Föhnborstel

  Een föhnborstel, ook wel bekend als warmeluchtborstel, krulborstel, hotbrush of airstyler, is een haarstyling tool die een combinatie is van een haardroger en een borstel. Met een föhnborstel kun je je lokken drogen en tegelijkertijd volume en slag geven. Let wel op dat deze haar tools(krulborstels) geen krullen creëren.

  Gebruik: Het gebruik van een föhnborstel is eenvoudig. Het haar moet eerst handdoekdroog zijn. Voor bescherming van het haar gebruik je een hittebeschermende spray. Vervolgens kun je de borstel door het haar halen en bij de haaraanzet beginnen. Houd de borstel enkele seconden op dezelfde plek om extra volume te creëren. Daarna kun je de borstel naar beneden bewegen om de rest van het haar te stylen. 

 • Professionele Tondeuses

  Bij ProBeauty.nl vind je de perfecte professionele tondeuse voor elke klus, of het nu voor precisiewerk is, zoals het strak bijwerken van contouren of fade technieken. Of om het scheren van een complete coup, ProBeauty.nl heeft het in haar assortiment. 

 • Professionele Trimmer

  Bij ProBeauty.nl vind je de perfecte professionele trimmer of shaver voor elke klus, of het nu voor precisiewerk is, zoals het strak bijwerken van contouren of fade technieken. Of om het scheren van een complete coup, ProBeauty.nl heeft het in haar assortiment. Kies nu uit de diverse kwaliteitsmodellen bij ProBeauty.nl voor professioneel of thuisgebruik.

  Panasonic - Moser - Wahl - Babyliss proMax Pro

Actieve filters