Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Serie Expert Curl Expression

Loreal Professionnel Serie Expert Curl Expression

Deze lijn van Loreal Professionnel bevat producten voor elk type krul. Curl Expression is speciaal ontwikkeld voor de reiniging, behandeling, styling en opfrissing van golvend en krullend haar. Creëer met Curl Expression een routine die is afgestemd op jouw specifieke haarbehoeften!

Krullend haar verzorgen

De Curl Expression producten zijn bedoeld voor maximale hydratatie, al tijdens de reinigings- en verzorgingsfase. De leave-in producten, zoals de Loreal Serie Expert Curl Expression Longlasting Intensive Leave-In 250 ml, temmen het volume. Een aantal producten bieden (ook) bescherming tegen de hitte van tools, zoals de Loreal Serie Expert Curl Expression Drying Accelerator 150 ml. Ook bevat de Curl Expression lijn stylings- en opfrisproducten voor elk type krul, zoals de Loreal Serie Expert Curl Expression Reviver Spray 190 ml.

Haarverzorging krullen resultaat

Curl Expression is gecreëerd in samenwerking met expert en wetenschappers om 2x meer hydratatie, 11x meer definitie, 37% snellere droging en 48 uur anti-frizz bescherming van het haar te garanderen.

Loreal Professionnel Serie Expert Curl Expression producten kopen?

Bij ProBeauty vind je alle Loreal Professionnel Serie Expert Curl Expression producten. Ruime keuze, snelle levering en de beste prijzen. Koop nu jouw favoriete Loreal Professionnel Serie Expert Curl Expression producten en wij zorgen dat het snel bij jou in huis is!

Serie Expert Curl Expression Kopen?

Actieve filters