Krultang

De beste krultang kopen?

Een krultang is een handig hulpmiddel om je haar krullen te geven. Er zijn verschillende merken beschikbaar, zoals Babyliss Pro Krultang, Max ProDIVA en Sibel Electric Tools. Deze merken bieden verschillende opties, zoals krultangen met keramische platen, titanium platen of stoom.

Er zijn ook verschillende soorten krultangen beschikbaar, zoals krultangen voor grove krullen, krultangen voor golven en krultangen voor spiraalvormige krullen. Afhankelijk van je haartype en de gewenste look, kan je een specifieke krultang kiezen.

Krultang voor kort haar

Als je kort haar hebt, is een krultang met een kleine diameter de beste optie om krullen te creëren. Voor dik haar kan je het beste een krultang kiezen met hogere hitte-instellingen en een bredere diameter.

Is krultang slecht voor je haar?

Bij het gebruik van een krultang is het belangrijk om het haar te beschermen tegen de hitte. Gebruik daarom altijd een hittebeschermende spray voordat je begint met krullen. 

Hoe krultang gebruiken

Verdeel het haar in secties en neem kleine plukjes haar om te krullen. Draai het haar om de krultang en houd het even vast voordat je de krultang loslaat. Gebruik wat haarlak om de krullen te fixeren en te zorgen dat ze de hele dag blijven zitten.

Krultang met klem of krultang zonder klem

Een krultang met klem heeft een klem die het haar op zijn plaats houdt tijdens het krullen, wat handig is voor mensen die niet zo handig zijn met het omwikkelen van het haar. Een krultang zonder klem vereist wat meer vaardigheid omdat het haar handmatig om de krultang gewikkeld moet worden, maar het kan wel een natuurlijker en losser kruleffect creëren. Beide soorten krultangen zijn beschikbaar in verschillende maten en materialen, afhankelijk van het gewenste resultaat en haartype.

Krultang naar binnen of buiten draaien

Bij het krullen van het haar met een krultang, kan je kiezen om het haar naar binnen of buiten te draaien. Het haar naar binnen draaien zorgt voor een klassieke look terwijl het haar naar buiten draaien een meer moderne look geeft. Het is belangrijk om de richting van het krullen consistent te houden voor een uniforme look.

Dunne krultang of dikke krultang

Het verschil in resultaat tussen een dunne krultang en een dikke krultang ligt voornamelijk in de grootte van de krul. Een dunne krultang creëert strakkere, meer gedefinieerde krullen, terwijl een dikke krultang zorgt voor grovere, losse krullen of golven. Daarnaast speelt de lengte van het haar een rol bij de keuze van de krultang en is de techniek van het krullen ook van invloed op het uiteindelijke resultaat.

Max Pro Krultang

Max Pro Twist is een serie krultangen met verwisselbare opzetstukken, ontworpen om verschillende soorten krullen te creëren. De serie omvat verschillende modellen: een 9 mm Chopstick, een 19mm krultangMax Pro Twist 25mm, Max Pro twist 32mm en een Miracle 5 in 1 set. De opzetstukken zijn gemaakt van keramisch toermalijn, wat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en het haar beschermt tegen beschadiging. De krultangen hebben verschillende temperatuurinstellingen en een snelle opwarmtijd, wat ze geschikt maakt voor zowel professioneel als thuisgebruik.

Max Pro Twist 25mm | Max Pro twist 32mmKrultang Max Pro

Babyliss Pro krultang

De Babyliss Pro krultang is een professionele krultang met keramische toermalijnplaten en een verstelbare temperatuur tot 200°C. De krultang heeft een snel opwarmtijd en is verkrijgbaar in verschillende maten voor het creëren van verschillende soorten krullen.

Babyliss Pro krultang | Babyliss Krulborstel en Fönborstel

Bestel nu de beste stijltang 2023 bij ProBeauty

Kortom, een krultang is een handig hulpmiddel om krullen te creëren. Kies een merk en type krultang dat past bij jouw haartype en vergeet niet om je haar te beschermen tegen de hitte.

Elektrische tools | StijltangFöhnborstelHittebescherming

Goedkope krultang kopen? 

Natuurlijk bij ProBeauty! Niet alleen hebben wij de meeste keuze professionele krultangen, maar ook de krultang met de beste prijs! Shop vandaag nog de beste krultang en wij zorgen dat je hem snel in huis hebt!

De beste krultang kopen? Voordelig bij ProBeauty!

Actieve filters