Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Lijn

Lijn

Type / SKU

Type / SKU

Exclusief Voor Salons

Exclusief Voor Salons

Loreal Metal Detox

L'Oréal Professionnel Metal Detox

L’Oréal Professionnel Metal Detox

Wist je dat er metaal in water zit dat het haar beschadigd en de kleurresultaten beïnvloedt? L’Oréal Professionnel ontdekte dat er metaaldeeltjes tijdens het douchen in de haarvezels trekken en hier schade aan kunnen richten. Gelukkig is er nu de L’Oréal Professionnel Metal Detox lijn. Deze lijn neutraliseert de metaaldeeltjes en zorgt voor een optimaal kleurresultaat.

Metaal in water

Het metaalgehalte in water is afhankelijk van de waterkwaliteit waar we wonen. Metaal in water is geen probleem voor je gezondheid, maar kan wel de prestaties van een kleurbehandeling ernstig aantasten. Hoe poreuzer het haar, hoe makkelijker de metaaldeeltjes doordringen tot in de vezels en het kleurresultaat beïnvloeden. L’Oréal heeft ontdekt dat Glicoamine helpt om de metaaldeeltjes te bestrijden. Het molecuul is klein genoeg om door te dringen tot in de haarvezels en het metaal te neutraliseren. Het merk heeft maar liefst negen patenten op deze innovatieve ontdekking.

Zo werkt Metal Detox

Glicoamine vormt de kern van Metal Detox, een nieuw professioneel protocol dat in staat is om metaal te neutraliseren en haar te ontgiften. In salons vinden drie stappen plaats.

Stap 1: Eerst vindt er een voorbehandeling plaats om metaal te neutraliseren voor elke kleur-, balayage- of oplichtingsservice.

Stap 2: Na de service wordt een anti-metaal reinigingscrème aangebracht om het haar te ontgiften.

Stap 3: Tot slot wordt er een beschermende behandelingen toegepast om te voorkomen dat nieuwe metaaldeeltjes terugkomen.

De resultaten van dit stappenplan zijn indrukwekkend. Er is 87% minder kans op haarbreuk en het kleurresultaat is nu 100% betrouwbaar. De kleur is zuiverder en het haar krijgt een intense glans. Metal detox is de professionele garantie voor alle kleurbehandelingen. Niet geheel onbelangrijk: Metal Detox kan worden gebruikt in combinatie met alle kleur- en blonderingsmerken!

Bestel L’Oréal Professionnel Metal Detox online bij ProBeauty

Ben je benieuwd naar deze lijn en wil jij ook gaan voor een optimaal kleurresultaat bij jouw klanten? Probeer dan nu de Metal Detox lijn. Shop de producten vandaag nog bij ProBeauty en geniet van onze lage prijzen en goede service. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van het laatste hair & beauty nieuws!

L'Oréal Professionnel Metal Detox kopen? Shop voordelig bij ProBeauty.nl

Actieve filters