Loreal Metal Detox

Actieve filters

 • Exclusief Voor Salons

  Loreal Metal Detox Pre Treatment Professional 500 ml

  L'Oreal Metal Detox Pre Treatment Professional 500 ml neutraliseert metaaldeeltjes voor kleur-, balayage- en ontkleuringsbehandelingen. Het zorgt daarnaast ook voor optimale kleuropname en heeft geen invloed op de verheldering. De goedheid van de haarvezel blijft behouden en het kleurresultaat is homogeen en geoptimaliseerd.

 • Loreal Serie Expert Metal Detox Geconcentreerde Olie 50ml
  • -€ 9,25

  Loreal Serie Expert Metal Detox Geconcentreerde Olie 50ml

  27% Voordeel
  € 34,19 € 24,94

  Deze Metal Detox Professional Concentrated Oil van L'Oreal Professionnel zorgt voor zacht & glanzend haar en een langere houdbaarheid van de kleur. Warmtebescherming tot 230°C. Snel absorberende en geconcentreerde textuur. Het is geschikt voor dagelijks gebruik. Voor alle haartypes.

  Routine: voor het beste resultaat gebruik je ook de Loreal Metal Detox Shampoo 300 Ml en Loreal Metal Detox Masker 250 Ml uit de Loreal Metal Detox serie.

  Levertijd: 3-7 Werkdagen
 • Exclusief Voor Salons

  Loreal Metal Detox Masker Professional 500 ml

  Loreal Metal Detox Masker Professional 500 ml beschermt de haarvezel tegen metaaldeeltjes na een kleur-, balayage- en ontkleuringsbehandeling. Het biedt een intense voeding voor medium tot dik haar zonder dat het haar verzwaard wordt.

 • Exclusief Voor Salons

  Loreal Metal Detox Shampoo Professional 1500 ml

  Loreal Metal Detox Shampoo Professional 1500 ml een reinigende shampoo die het haar ontgift na kleur-, balayage- of ontkleuringsbehandelingen. Het maakt de haarvezel vrij van metaaldeeltjes. Door dit product ziet het haar er veel gezonder uit en het behoudt haar glans.

 • Loreal Metal Detox Conditioner 500 ml
  • -€ 1,55

  Loreal Metal Detox Conditioner 500 ml

  5% Voordeel
  € 33,05 € 31,50

  Loreal Metal Detox Conditioner 500 ml beschermt het haar tegen het terugkomen van nieuwe metaaldeeltjes. Het product wordt snel geabsorbeerd door de haarvezel. Hierdoor wordt de vezel versterkt en blijft het ook beschermd tegen afzetting van metaaldeeltjes. 

  Levertijd: 3-7 Werkdagen
 • Loreal Metal Detox Masker 250 ml
  • -€ 10,45

  Loreal Metal Detox Masker 250 ml

  33% Voordeel
  € 31,94 € 21,49

  Loreal Metal Detox Masker Professional 250 ml beschermt de haarvezel tegen metaaldeeltjes na een kleur-, balayage- en ontkleuringsbehandeling. Het biedt een intense voeding voor medium tot dik haar zonder dat het haar verzwaard wordt.

  Levertijd: 3-7 Werkdagen
 • Loreal Metal Detox Shampoo 300 ml
  • -€ 9,45

  Loreal Metal Detox Shampoo 300 ml

  33% Voordeel
  € 28,89 € 19,44

  Loreal Metal Detox Shampoo Professional 300 ml een reinigende shampoo die het haar ontgift na kleur-, balayage- of ontkleuringsbehandelingen. Het maakt de haarvezel vrij van metaaldeeltjes. Door dit product ziet het haar er veel gezonder uit en het behoudt haar glans.

  Levertijd: 3-7 Werkdagen

L'Oréal Professionnel Metal Detox

L’Oréal Professionnel Metal Detox

Wist je dat er metaal in water zit dat het haar beschadigd en de kleurresultaten beïnvloedt? L’Oréal Professionnel ontdekte dat er metaaldeeltjes tijdens het douchen in de haarvezels trekken en hier schade aan kunnen richten. Gelukkig is er nu de L’Oréal Professionnel Metal Detox lijn. Deze lijn neutraliseert de metaaldeeltjes en zorgt voor een optimaal kleurresultaat.

Metaal in water

Het metaalgehalte in water is afhankelijk van de waterkwaliteit waar we wonen. Metaal in water is geen probleem voor je gezondheid, maar kan wel de prestaties van een kleurbehandeling ernstig aantasten. Hoe poreuzer het haar, hoe makkelijker de metaaldeeltjes doordringen tot in de vezels en het kleurresultaat beïnvloeden. L’Oréal heeft ontdekt dat Glicoamine helpt om de metaaldeeltjes te bestrijden. Het molecuul is klein genoeg om door te dringen tot in de haarvezels en het metaal te neutraliseren. Het merk heeft maar liefst negen patenten op deze innovatieve ontdekking.

Zo werkt Metal Detox

Glicoamine vormt de kern van Metal Detox, een nieuw professioneel protocol dat in staat is om metaal te neutraliseren en haar te ontgiften. In salons vinden drie stappen plaats.

Stap 1: Eerst vindt er een voorbehandeling plaats om metaal te neutraliseren voor elke kleur-, balayage- of oplichtingsservice.

Stap 2: Na de service wordt een anti-metaal reinigingscrème aangebracht om het haar te ontgiften.

Stap 3: Tot slot wordt er een beschermende behandelingen toegepast om te voorkomen dat nieuwe metaaldeeltjes terugkomen.

De resultaten van dit stappenplan zijn indrukwekkend. Er is 87% minder kans op haarbreuk en het kleurresultaat is nu 100% betrouwbaar. De kleur is zuiverder en het haar krijgt een intense glans. Metal detox is de professionele garantie voor alle kleurbehandelingen. Niet geheel onbelangrijk: Metal Detox kan worden gebruikt in combinatie met alle kleur- en blonderingsmerken!

Bestel L’Oréal Professionnel Metal Detox online bij ProBeauty

Ben je benieuwd naar deze lijn en wil jij ook gaan voor een optimaal kleurresultaat bij jouw klanten? Probeer dan nu de Metal Detox lijn. Shop de producten vandaag nog bij ProBeauty en geniet van onze lage prijzen en goede service. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van het laatste hair & beauty nieuws!