Matrix

Matrix

Matrix is in 1980 opgericht door Arnie en Sydell Miller en is een toonaangevend professioneel haarverzorgings- en haarkleurbedrijf in de Verenigde Staten. De Millers wilden kappers een uitgebreid assortiment aan producten aanbieden waarmee ze hun bedrijf konden laten groeien en waarmee ze hun talent en creativiteit konden uiten. 

Matrix biedt diversiteit aan producten

Nog steeds zet Matrix zich in voor de ontwikkelingen van de salonprofessional. Ze bieden een breed scala aan haarverzorgingsproducten, haarkleuringen en textuurproducten aan. Denk hierbij aan diverse lijnen zoals Biolage, Total Results, Style Link, Color Sync en Vavoom. Matrix zet zich in om salons en stylisten te versterken door middel van toegankelijk onderwijs en concurrerende, gebruiksvriendelijke producten. Matrix werkt daarom samen met bekende haarstylisten die ambassadeurs voor het merk zijn. Zij reizen de wereld rond om hun kennis, ervaring, creativiteit en technieken te delen met andere kappers. 

Naast de diversiteit aan producten probeert Matrix ook steeds schoner te worden als het gaat om verpakkingen. De verpakkingen worden constant geoptimaliseerd waardoor er gebruik wordt gemaakt van gerecycled plastic of zelfs minder plastic. Ze willen namelijk de impact op deze planeet minimaliseren.

Toegankelijke producten

Matrix heeft een uitgebreid assortiment dat bestaat uit diverse series en diverse producten. Shampoos, conditioners, maskers, serums en haarkleuringen zijn een greep uit het assortiment van Matrix. Bij deze producten is ervoor gekozen om de beste technologie te gebruiken om de producten te ontwikkelen. Hierdoor krijgt je het perfecte resultaat en dat voor een lage prijs. Naast de verzorgingsproducten heeft Matrix ook diverse stylingsproduten. Van gel, pasta, mousse en haarlak tot aan wax, klei en olie. 

Shop Matrix producten online bij ProBeauty.nl

Bij ProBeauty heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen. Bestel je je producten vandaag? Dan heb ontvang je ze snel bij je thuis. Volg je ons al op Facebook en Instagram? We houden je hier op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe acties en gave winacties!