Filteren op

Selections

Selections

Inhoud

Inhoud

Serie Expert Sensibalance

L’Oréal Professionnel Serie Expert Sensibalance

Heb jij last van een gevoelig hoofdhuid? En weet jij niet goed welk product jij het best kunt gebruiken hiervoor? Daar is nu een oplossing voor! De L’Oréal Professionnel Serie Expert Sensibalance lijn bestaat uit een hydraterende shampoo die is ontwikkeld voor iedereen met een gevoelige hoofdhuid.

De werking van Sensibalance

De Loreal Professionnel Sensibalance Shampoo is een shampoo die speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige hoofdhuid. Ook is deze shampoo verkrijgbaar in een middel en een grote verpakking. De shampoo bestaat uit een formule die sorbitol bevat, wat een verzachtende werking heeft. Het haar wordt hierdoor gereinigd, zonder dat er irritatie ontstaat. De formule in de shampoo zorgt er dus voor dat de shampoo het haar tijdens het wassen hydrateert, verlicht en reinigt.

Hoe te gebruiken?

Schud in eerste instantie de shampoo fles voordat je het gebruikt. Breng de shampoo aan op nat haar. Masseer de shampoo rustig en goed in op zowel de hoofdhuid als het haar. Zorg er daarna voor dat de shampoo zorgvuldig wordt uitgespoeld. Eventueel kun je deze handeling nogmaals herhalen, voor een optimale verzorging.

Bestel L’Oreal Professionnel Serie Expert Sensibalance

De Sensibalance shampoo shop je altijd voordelig bij ProBeauty, dé webshop voor de hair & beauty lover. Naast een lage prijs en een super snelle levering, staan wij ook altijd voor je klaar om je te voorzien van het beste advies. Neem gerust contact op als je vragen hebt. Om helemaal up to date te blijven, kan je ons natuurlijk volgen op Instagram. Hier blijf je altijd op de hoogte van het laatste hair & beauty nieuws!

Serie Expert Sensibalance Kopen?

Actieve filters