Filteren op

Selections

Selections

Inhoud

Inhoud

Kleur

Kleur

Maat

Maat

Invisible

Invisible Haarschuifjes

Invisible haarschuifjes: de perfecte oplossing voor onzichtbaar volume

Invisible haarschuifjes zijn de populaire schuifjes om bijvoorbeeld het haar op steken. De Invisible schuifjes zijn voorzien van een anti reflecterende coating waardoor ze bijna onzichtbaar zijn. Tevens zijn de invisible schuifjes ruwer dan gewone schuifjes waardoor ze minder makkelijk uitglijden.

Hoe gebruik je invisible haarschuifjes?

Om invisible haarschuifjes te gebruiken, scheid je eerst een plukje haar dat je volume wilt geven. Plaats vervolgens de haarschuifje in het midden van het plukje haar en schuif hem omhoog totdat hij op zijn plaats zit. Je kunt de haarschuifje vastzetten door hem vast te klikken of door hem vast te draaien.

Voordelen van invisible haarschuifjes

  • Super grip: Invisble haarschuitjes zijn voorzien van een ruwe niet glanzende coating waardoor ze beter blijven zitten dan gewone schuifjes.
  • Onzichtbaar: Invisible haarschuifjes zijn bijna onzichtbaar in je haar, waardoor ze er natuurlijker uitzien dan andere schuifjes.
  • Stevig: Invisible haarschuifjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je ze kunt aanpassen aan je haartype en -lengte.

Voordelig Invisible haarschuitjes kopen? Bij Probeauty.nl Natuurlijk!

Invisible Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Probeauty!

Actieve filters