Filteren op

Selections

Selections

Serie Expert Instant Clear

L’Oréal Professionnel Serie Expert Instant Clear

Heb jij ook genoeg van schilfers op je hoofdhuid? Zowel mannen als vrouwen hebben hier regelmatig last van. Roos in het haar is enorm vervelend. De vraag is dan ook: ‘Hoe zorg je ervoor dat het weggaat? En hoe kun je het in de toekomst voorkomen?’. L’Oréal Professionnel heeft daarom de Instant Clear lijn ontwikkeld.

De werking van het product

De L'oréal Professionnel Instant Clear Shampoo is een anti-roos shampoo die grondig de zichtbare schilfers op de hoofdhuid en in het haar verwijdert. Daarnaast helpt deze shampoo ook om enige vorming van roos te voorkomen. De Instant Clear shampoo geeft zowel de hoofdhuid als het haar onmiddellijk weer een fris en fijn gevoel, waardoor je je al snel weer zelfverzekerd voelt. De shampoo is ontwikkeld met een direct werkende antibacteriële werking. De formule in deze shampoo is verrijkt met zinkpyrithion en bisabol. Deze twee ingrediënten zijn ontwikkeld op basis van kamille en zorgt er daardoor voor dat het haar grondig wordt gereinigd en gezuiverd van roos.

De voordelen van Instant Clear

De Instant Clear Shampoo heeft een grondige anti-roos werking tot wel 6 weken lang. Daarnaast zorgt deze shampoo voor een milde en effectieve reiniging die tegelijkertijd het haar intensief voedt. Hierdoor wordt de hoofdhuid gekalmeerd, waardoor er een glanzende finish ontstaat. De shampoo is klinisch getest en zorgt ervoor dat het haar de optimale verzorging krijgt die het verdient. En als laatste: wist je dat deze shampoo naast de anti-roos werking, ook nog eens de haarkleur beschermt? Zo hoef je niet bang te zijn dat je haarkleur vervaagd.

Bestel L’Oreal Professionnel Serie Expert Instant Clear

Last van een gevoelige hoofdhuid? Shop de Instant Clear producten dan snel voordelig bij ProBeauty. Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van onze acties, kortingen en nieuwe producten. Je kan ons natuurlijk ook op Facebook vinden!

Serie Expert Instant Clear Kopen?

Actieve filters