Color WoW

Actieve filters

 • Color Wow Root Cover Up Red 2 gr
  • -€ 3,50

  Color Wow Root Cover Up Red 2 gr

  10% Voordeel
  € 34,94 € 31,44

  Color Wow Root Cover Up Red 2 gr is een tijdelijke haarkleuring in poedervorm waarmee je je uitgroei binnen no-time bijwerkt. De mineraalpoeder werkt als make-up op de aanzet van het haar en mengt zich direct met de eigen haarkleur, de poeder is gemakkelijk aan te brengen op droog haar. Je uitgroei en/of grijze haren verdwijnen direct. Ook kan de Root Cover Up gebruikt worden om high- of lowlights te creërenVrij van sulfaten, parabenen en siliconen en 100% vegan en dierproefvrij.

  Op voorraad
 • Color Wow Root Cover Up Blond 2 gr
  • -€ 3,50

  Color Wow Root Cover Up Blond 2 gr

  10% Voordeel
  € 34,94 € 31,44

  Color Wow Root Cover Up BLOND is een tijdelijke haarkleuring in poedervorm waarmee je je uitgroei binnen no- time bijwerkt. De mineraalpoeder werkt als make-up op de aanzet van het haar en mengt zich direct met de eigen haarkleur, de poeder is gemakkelijk aan te brengen op droog haar. Je uitgroei en/of grijze haren verdwijnen direct. Ook kan de Root Cover Up gebruikt worden om high- of lowlights te creëren. 

  Levertijd: 3-7 Werkdagen

Color WoW

Bij Color Wow zijn we fanatiek over de ingrediënten die in onze producten zitten. Maar ze kunnen niet allemaal in een laboratorium worden gemeten. Onze "geheime" ingrediënten zijn de immateriële zaken... het "mensen"-gedeelte van formuleringen. De passie, het doel, het hart en de zorg die we in elk product stoppen.

Het begint allemaal aan de top met onze unieke samenwerking van experts: Color Wow oprichter en CEO Gail Federici, onze interne chemicus, Dr. Joe Cincotta, en onze Global Creative Director, Chris Appleton, rockstar celebrity stylist.

Samen zorgen die drie voor een behoorlijk GOEDE CHEMIE! Een zeldzame kruisbestuiving van expertise van verschillende haargoeroes, elk geobsedeerd door het creëren van nieuwe producten die echt een verschil maken voor alle vrouwen (en mannen).

Color WoW shop je natuurlijk bij ProBeauty.nl