Jaguar

Jaguar-Solingen Professionele Kappersscharen

Jaguar-Solingen is niet meer weg te denken in de kappersbranche. Denk je aan Jaguar-Solingen, dan denk je al snel aan kappersscharen. Het merk heeft een breed assortiment aan verschillende soorten knipscharen, effileerscharen en coupescharen. Alle scharen van Jaguar-Solingen worden volgens strenge kwaliteitsmaatstaven geproduceerd, want de schaar is één van de belangrijkste tools van een kapper.

Jaguar Kappersscharen

Knipscharen zijn niet te missen in het kappersvak. Jaguar-Solingen heeft een ruim assortiment met verschillende kleuren en maten knipscharen. Klassieke of ergonomische designs, scharen voor links- of rechtshandigen en het aantal inches, je kan het zelf kiezen.

Jaguar-Solingen heeft voor elke stylist de passende kappersschaar. Voor de beginnend stylist is er de Jaguar Pre-Style, De gevorde stylist Jaguar White-Line en voor de veeleisende stylist Jaguar Silver-Line

Jaguar Klapmessen

Jaguar Klapmessen zijn erg populair, zeker de Jaguar JT1 en Jaguar JT2 klapmessen. Het Jaguar JT1 werkt zeer aangenaam en is een echt musthave! Ga voor een topafwerking en creëer mooie contouren bij stoere korte kapsels. Het Jaguar JT2 (incl. 10 mesjes) is zeer geliefd door kappers, barbers en barbieren. De authentieke haarshaper heeft een symmetrisch handvat en door de messenhouder zijn de mesjes simpel en veilig te vervangen. Losse mesjes zijn ook verkrijgbaar. Klik hier om naar de mesjes te gaan.

Jaguar-Solingen Professionele Kappersscharen Kopen?

Bij ProBeauty.nl vind je alle jaguar kappersscharen. Shop vandaag nog jouw favoriete Jaguar Kappersschaar dan zorgen wij dat je het snel in huis hebt!

Jaguar Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Probeauty!

Subcategorieën

Actieve filters