Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Kleur

Kleur

Huidtype

Huidtype

Lijn

Lijn

Type / SKU

Type / SKU

John van G

JOHN VAN G

John van G is hét make-up merk voor de professional die voor topkwaliteit kiest en haar klanten een uniek en betaalbaar product wil bieden. John van G volgt de mode op de voet en heeft daardoor een ruim assortiment met de nieuwste kleuren. Blushers, lipstick, oogpotloden, (minerale) oogschaduw, wenkbrauwpotloden… de collectie is zo uitgebreid dat er voor iedere smaak een passend product is. En door het navulbare beautybox systeem weet dit merk zich duidelijk te onderscheiden. Bewezen kwaliteit en functionaliteit voor de gebruiker en de verkoper!

Navulbare make-up boxjes

Het unieke navulbare magneetsysteem is de kracht van John van G. De klant kan hiermee namelijk zelf zijn kleurenpalet samenstellen en klikt de oogschaduw-, blush- of wenkbrauwblokjes eigenhandig vast in de refillable beautyboxen, die zijn uitgerust met magneten. Deze beautyboxen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Wanneer de oogschaduwblokjes zijn opgebruikt zijn deze gemakkelijk te vervangen door nieuwe, losse blokjes die uiteraard bij jou verkrijgbaar zijn. Daarnaast kan de klant per seizoen gemakkelijk van look verwisselen.

John van G Make Up Kopen? Natuurlijk bij Probeauty.nl

Bij Probeauty vind je alles van John van G! Of het nu de bekende John van G Eyeshadow / John van G Oogschaduw, John van G Soft Touch Eyeliner of de John van G Double finish Make-Up is, ProBeauty heeft het! Shop bij ProBeauty altijd veilig en vertrouwd voor de prijzen en de beste service!

John van G Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Probeauty!

Actieve filters