Mason Pearson

Actieve filters

 • Mason Pearson B2 Small Extra Bristle
  • -€ 52,00

  Mason Pearson B2 Small Extra Bristle

  23% Voordeel
  € 221,95 € 169,95

  De Mason Pearson B2 Small Extra Bristle is een professionele haarborstel die de bloedsomloop van de hoofdhuid stimuleert en het haar ontdoet van vuil en stof.

  Op voorraad
 • Mason Pearson B4 Pocket Bristle
  • -€ 40,00

  Mason Pearson B4 Pocket Bristle

  36% Voordeel
  € 109,95 € 69,95

  De Mason Pearson B4 Pocket Bristle is een pneumatische, ovalen borstel met een zeer soepel kussen. Deze borstel is van zwijnenhaar en is daarmee perfect geschikt voor fijn haar!

  Levertijd: 3-7 Werkdagen
 • Mason Pearson Bn4 Pocket Bristle & Nylon
  • -€ 40,00

  Mason Pearson Bn4 Pocket Bristle & Nylon

  40% Voordeel
  € 99,95 € 59,95

  De Mason Pearson BN4 Pocket Bristle & Nylon is een handgemaakte, professionele haarborstel met tien rijen van puur varkenshaar gemixt met nylon nepharen.

  Levertijd: 3-7 Werkdagen
 • Mason Pearson Bn3 Handy Bristle & Nylon
  • -€ 50,00

  Mason Pearson Bn3 Handy Bristle & Nylon

  37% Voordeel
  € 134,95 € 84,95

  De Mason Pearson BN3 Handy Bristle/Nylon is een pneumatische, ovalen borstel met een zeer soepel kussen. De combinatie van Bristle (zwijnenhaar) en nylon maken deze borstel perfect geschikt voor normaal tot dikker haar. De soepele zwijnenharen zorgen voor minimaal haarverlies, terwijl de stevige nylon haren alle klitten moeiteloos verwijderen.

  Levertijd: 3-7 Werkdagen
 • Mason Pearson Bn2 Junior Bristle & Nylon
  • -€ 57,00

  Mason Pearson Bn2 Junior Bristle & Nylon

  38% Voordeel
  € 151,95 € 94,95

  De Mason Pearson BN2 Popular Bristle & Nylon is een pneumatische, ovalen borstel met een zeer soepel kussen. De combinatie van Bristle (zwijnenhaar) en nylon maken deze borstel perfect geschikt voor normaal tot dikker haar. De soepele zwijnenharen zorgen voor minimaal haarverlies, terwijl de stevige nylon haren alle klitten moeiteloos verwijderen.

  Levertijd: 3-7 Werkdagen
 • Mason Pearson Bn1 Populair Bristle & Nylon
  • -€ 71,00

  Mason Pearson Bn1 Populair Bristle & Nylon

  38% Voordeel
  € 185,95 € 114,95

  De Mason Pearson BN1 Popular Bristle/Nylon is een pneumatische, ovalen borstel met een zeer soepel kussen. De combinatie van Bristle (zwijnenhaar) en nylon maken deze borstel perfect geschikt voor normaal tot dikker haar. De soepele zwijnenharen zorgen voor minimaal haarverlies, terwijl de stevige nylon haren alle klitten moeiteloos verwijderen.

  Levertijd: 3-7 Werkdagen
 • Mason Pearson B3 Handy Bristle
  • -€ 77,00

  Mason Pearson B3 Handy Bristle

  37% Voordeel
  € 206,95 € 129,95

  Als je echt op zoek bent naar het beste van het beste op het gebied van haarverzorging, dan móet je de befaamde borstels van Mason Pearson geprobeerd hebben!

  Levertijd: 3-7 Werkdagen

Mason Pearson Haarborstels

Mason Pearson is een waar begrip als het gaat om zeer hoogstaande kwaliteitsborstels. Oorspronkelijk werden de borstels volledig met de hand gemaakt om de topkwaliteit optimaal te waarborgen. Dankzij de ongekende ergonomie, hoge kwaliteit van de haren en het extra zachte kussen is borstelen met een Mason Pearson borstel een unieke ervaring voor elke dag.

De Mason Pearson Pocket Bristle is het originele model, deze borstel is gemaakt van puur zwijnenhaar voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Het zachte, rode kussen maakt het zeer vriendelijk voor je hoofdhuid en zorgt ervoor dat borstelen absoluut geen schade toebrengt aan je haar. De Pocket Bristle is het ideale model voor fijn tot normaal haar.

De Pocket Bristle & Nylon borstel is gemaakt van zwijnenhaar in combinatie met nylon. De extra stevigheid van de haren maakt deze borstel het beste geschikt voor normaal tot dik haar. Ook beschikt deze borstel over een zacht kussen voor optimaal comfort en bescherming van je haar en hoofdhuid.

Voor normaal tot dik en stug haar is de Mason Pearson Handy Bristle & Nylon het perfecte model. Gemaakt van zwijnenhaar in combinatie met nylon haren maakt deze borstel steviger en daardoor ideaal voor dikker haar. Deze borstel bevat bovendien de originele Cleaning Brush voor het reinigen van je Mason Pearson borstel. Zo blijft deze altijd in optimale staat

Voordelig Mason Pearson Haarborstels Kopen?