Filteren op

Productsoort

Productsoort

Kleur

Kleur

Maat

Maat

Materiaal

Materiaal

Soort

Soort

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Afwerking

Afwerking

Joewell

Actieve filters

Joewell

Joewell Professionele Kapperschaar

Ben je op zoek naar een echte professionele kappersschaar? Dan zij de scharen van Joewell echt iets voor jou!? Deze Joewell Kappersscharen koop je natuurlijk voor de beste prijs op ProBeauty.nl. Wij hebben een groot assortiment Joewell kappersscharen, zowel knipscharen als coupescharen. Joewell maakt zijn scharen volgens de aller hoogste en strikte kwaliteitsmaatstaven. Dit mag je als kapper ook wel verwachten aangezien je een schaar elke dag in de hand hebt. Joewell heeft verschillende modellen in het assortiment zodat er voor iedereen een passende versie tussen zit. Wanneer je kies voor de juiste schaar ligt deze fijn in de hand. De coupes die je knipt worden zo mooier en je krijgt minder snel lichamelijke klachten. Wist je dat Probeauty.nl official dealer is van Joewell? Dus koop je deze professionele kapperschaar van Joewel bij ProBeauty.nl zit je altijd goed!

Over de Knipschaar van Joewell:

Knipscharen van Joewell hebben meestal een ergonomisch design waardoor je altijd ontspannen knipt. Daarnaast zijn de knipscharen van Joewell met 'sword' techniek geslepen waardoor je krachtig en precies kan knippen. De bladen van de Joewell Knipschaar zijn te verstellen met een kogellagerschroef. De schaar kun je dus aanpassen naar jouw eigen wensen!

Over de Coupeschaar van Joewell:

Heb je naast een knipschaar ook een coupeschaar nodig? Schaf er dan één aan van hetzelfde merk. Je hebt dan een leuke set én de scharen passen goed bij elkaar. Coupescharen zijn perfect om het haar mee uit te dunnen, en de coup perfect mee te finishen.

Voordelig Professionele Kapperscharen van Joewell kopen?

Bij Probeauty.nl vind je de meeste keuze en de beste prijzen. Koop vandaag nog jouw favoriete Kappersschaar van Joewell, en wij zorgen dat je deze snel in huis hebt.