Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Kleur

Kleur

Fudge

Over Fudge

Een van de meest populaire merken is Fudge. Fudge is afkomstig uit Down Under Australie. Deze professionele kappersproducten is dan ook bij bijna alle kappers bekend. Dit resulteert in een aanbod van alleen maar topproducten. Of je nu op zoek bent naar een zilvershampoo die er voor zorgt dat je je zilveren of grijze looks behoudt, een enorm krachtige shaper of een verzorgend haarmasker: bij Fudge kun je met elke haarwens terecht. Populaire producten van Fudge zijn de Fudge Hair Shaper en de Fudge Clean Blonde Violet-Toning Shampoo. Met de producten van Fudge heb je jouw haar gestyled binnen een handomdraai.

Populaire Fudge producten

De Fudge Hair Shaper is een fijne stylingcrème die elke haarsoort in model kan brengen. De naar vanilleruikende cream is een icoon binnen de kapperswereld en wordt wereldwijd geliefd. Tevens is Fudge Clean Blonde Violet-Toning Shampoo perfect om jou koele, zilveren, of grijze lokken perfect te onderhouden.

Overige Fudge Haarproducten

Een ander populair product van Fudge is de Fudge Big Hair Think Big Texture Spray. Deze spray geeft je haar ongekend veel volume zonder dat het je haar onnatuurlijk maakt. Door de lichte textuur van de spray blijft je haar flexibel en wordt het niet verzwaard. Een ander product uit de Big Hair-lijn is de Fudge Big Hair Push-It-Up Blow Dry Spray. Deze spray zorgt ook voor volume, zonder dat je haar pluizig wordt. De spray kan voor het drogen worden aangebracht en zorgt na het föhnen voor een perfecte volumineuze bos haar.

Fudge Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Probeauty!

Actieve filters