Filteren op

Selections

Selections

Merk

Merk

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Kleur

Kleur

Hair Sculptor

Hair Sculptor

Hair Sculptor is de perfecte oplossing voor dun haar bij zowel mannen als dun haar bij vrouwen. Het wordt ook wel gezien als de make-up voor het haar. Dunner wordend haar kan erg vervelend zijn, de producten van Hair Sculptor zorgen niet alleen voor een voller ogende haardos, maar creëren daarnaast in een handomdraai een verzorgde look.

Vooral mannen met dun haar gebruiken meestal een shampoo om het dunne haar voller te maken. In de meeste gevallen is dit niet de juiste oplossing. Dun haar kan op den duur zorgen voor kale plekken. Dun haar bij mannen en vrouwen wordt direct door Hair Sculptor verholpen. Daarnaast zijn de producten ook geschikt voor het maskeren van kale plekken in het haar. Wees niet bang voor weer en wind, want de producten zijn bestendig tegen vocht en wrijving. Zo kunt u zonder zorgen op pad met een boost in uw zelfvertrouwen!

Hair Sculptor Hair Building Fibers

De Hair Building Fibers staan centraal in de productenlijn van Hair Sculptor. De Hair Building Fibers zijn ideaal voor dunnend haar bij mannen en vrouwen. Het product zorgt direct voor een vollere haardos die er daarnaast natuurlijk uit blijft zien. Het werkingsmechanisme van dit product zijn de Hair Sculptor Topic Hair Fibers, natuurlijke vezels in uw eigen haarkleur die zich mengen met het haar. Deze Fibers hechten onmiddellijk aan het haar waardoor er zichtbaar direct resultaat is. De Hair Building Fibers zijn beschikbaar in zes verschillende kleuren:

Sibel Hair Sculptor Building Fibers Donker Blond 25 Gr

Sibel Hair Sculptor Building Fibers Grijs 25 Gr

Sibel Hair Sculptor Building Fibers Licht Bruin 25 Gr

Sibel Hair Sculptor Building Fibers Midden Bruin 25 Gr

Sibel Hair Sculptor Building Fibers Donker Bruin 25 Gr

Sibel Hair Sculptor Building Fibers Zwart 25 Gr

Hair Sculptor Fixing Spray

Dankzij de Hair Sculptor Fixing Spray kunnen de Hair Building Fibers nog sneller hechten aan het haar. De Hair Sculptor Fixing Spray is een haarlak speciaal ontwikkeld voor de Building Fibers van Hair Sculptor waardoor deze weerbestendig worden. De spray houdt de vezels zelfs op hun plek bij zweet! De Hair Sculptor Fixing Spray dient over het haar gesprayd te worden nadat de Building Fibers aangebracht zijn voor een ultiem resultaat.

Goedkoop Hair Sculptor Kopen? Bij ProBeauty Natuurlijk!

Hair Sculptor Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Probeauty!

Actieve filters