Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Serie Expert Volumetry

L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry

Hoe krijg je het beste volume in je haar, maar zorg je er ook nog eens voor dat het haar goed verzorgd wordt? Dat kan met L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry. Deze lijn bevat een formule die is verrijkt met salicylzuur. Dit ingrediënt geeft het haar meer body en volume. Daarnaast zorgen de producten uit deze lijn er ook voor dat het haar gereinigd, gevoed en gehydrateerd wordt.

Volumetry Shampoo en Conditioner

De L'oréal Professionnel Volumetry Shampoo is een volumegevende shampoo die het haar reinigt, voedt en hydrateert. Daarnaast is deze shampoo ideaal voor dun en futloos haar. De Conditioner uit deze lijn geeft ook meer volume aan futloos haar, zonder het te verzwaren. Deze conditioner zorgt ervoor dat het haar er dikker uitziet met veel meer body. De formule in deze producten bevatten Intra-Cyclane dat ervoor zorgt dat de structuur van de haarvezels wordt versterkt. Daarnaast bevat de formule ook HydraLight wat zorgt voor extra hydratatie. Hierdoor krijgt het haar direct meer volume, waardoor het er gelijk ook dikker uit ziet.

Volumetry Volume Spray

Naast de Volumetry Shampoo en Conditioner heeft de L’Oreal Professionnel Serie Expert Volumetry lijn ook een Volume Spray. Deze spray is een liftende leave-in spray die ervoor zorgt dat het haar meer volume en body krijgt. Ook deze spray bevat de formule van Intra-Cyclane en HydraLight, waardoor de spray het haar meer body en dichtheid geeft vanaf de haarwortels. Deze Volume spray zorgt voor een gezonde, volle bos met haar.

Bestel L’Oreal Professionnel Serie Expert Volumetry

Shop de producten vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van het laatste hair & beauty nieuws! Ook vind je hier regelmatig leuke winacties en weet je als eerste van onze nieuwe producten en kortingen.

Serie Expert Volumetry Kopen?

Actieve filters