Filteren op

Selections

Selections

Exclusief Voor Salons

Exclusief Voor Salons

Matrix Total Results Curl Please

Matrix Total Results Curl Please

Krullend haar is mooi, maar af en toe lastig te onderhouden. Dit heeft ermee te maken dat krullen niet altijd even mooi in model blijven. Het zou natuurlijk ideaal zijn als je je krullen langdurig tot leven kunt brengen. Met Matrix Total Results Curl Please moet dit lukken! De producten uit deze lijn zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor mensen met krullen. Daarnaast zijn de producten geschikt voor dagelijks gebruik.

Hoe werkt het?

De producten uit de Schwarzkopf Matrix Total Results Curl Please lijn bevatten een gepatenteerde formule die zorgt voor een perfecte balans tussen verzorging en controle. Daarnaast krijgen krullen precies wat ze nodig hebben om er weer fanatisch en veerkrachtig uit te zien. De formule dringt diep door tot in het haar, waardoor het haar volledig verzorgd wordt. De shampoo uit de lijn vormt de basis om je krullen weer tot leven te brengen. Het zorgt ervoor dat het haar niet meer pluist en gaat droog haar tegen.

De producten van Curl Please

Deze lijn bestaat uit verschillende producten. Voor een optimaal resultaat wordt de conditioner in combinatie met de shampoo aangeraden. De Matrix Total Results Curl Please Conditioner voedt golvend en krullend haar. De krullen worden levendiger, beheersbaar en veerkrachtiger. Ook zorgt de conditioner voor een optimale verzorging. Om de krullen langdurig in model te houden is de Defrizzer Gel de ideale oplossing. Deze gel geeft krullend en golvend haar definitie met een sterke hold, zonder dat het haar stuk of plakkerig aanvoelt.

Bestel Matrix Total Results Curl Please online bij ProBeauty

Shop de producten vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van het laatste hair & beauty nieuws!

Matrix Total Results Curl Please Kopen?

Actieve filters