Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Matrix Total Results So Long Damage

Matrix Total Results So Long Damage

Heb je last van beschadigd haar en wil je voortaan haarbreuk voorkomen? De producten uit de lijn van Matrix Total Results So Long Damage herstellen beschadigde lokken en helpen haarbeuk in de toekomst te voorkomen. Het haar wordt weer gezond en sterk. Ook zal het haar weer een mooie glans krijgen.

Voor wie is So Long Damage bedoeld?

De naam van deze lijn zegt het eigenlijk al: ‘So Long Damage’. Deze lijn is bedoeld voor iedereen die last heeft van breekbaar en beschadigd haar. Sommigen hebben breekbaar haar van zichzelf, maar door het regelmatig blonderen en verven van het haar, raakt het steeds beschadigd. Als het haar beschadigd is, is het van groot belang dat intensief wordt gevoed. Hierdoor zal het haar weer gezond worden en gaan groeien. Het haar wordt sterker, krijgt meer veerkracht en ziet er weer gezond uit.

De So Long Damage producten

De So Long Damage lijn bestaat uit verschillende producten die het haar intensief herstellen. De So Long Damage Shampoo reinigt beschadigd haar. Het haar wordt weer schoon en intensief behandeld waardoor het weer gezond wordt. De Matrix Total Results So Long Damage Conditioner verzorgt beschadigd haar. De Break Bix is een verzorging voor breekbaar en beschadigd haar. Dit product herstelt het haar en maakt het weer sterker. De Strength Pak is een intensief haarmasker voor beschadigd haar. Het haar wordt weer handelbaar met een mooie glans.

Bestel Matrix Total Results So Long Damage online bij ProBeauty

Shop de producten vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ProBeauty al op social media? Dit is zeker de moeite waard. Hier ben je namelijk altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen, giveaways en hair & beauty nieuws!

Matrix Total Results So Long Damage Kopen?

Actieve filters