Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Lijn

Lijn

Matrix Total Results So Silver

Matrix Total Results So Silver

Heb jij onlangs je haar gekleurd en ben je blij met je mooie blonde look? Dan wil je dit natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. Bij blond haar kunnen geeltinten en goudtonen ontstaan, waardoor de gewenste kleur helaas niet altijd meer is zoals het was. Dit wil je naar alle waarschijnlijkheid graag voorkomen. Matrix Total Results biedt hiervoor de oplossing: de producten van Total Results So Silver.

Voor wie bedoeld?

De producten uit de Matrix So Silver lijn van Matrix total Results zijn ontwikkeld voor iedereen die ongewenste geeltinten en goudtonen in geblondeerd haar willen voorkomen. Voor het behouden van de juiste blonde kleur zijn de producten uit deze lijn de beste oplossing. Naast het verwijderen van warmte tinten in het haar, verzorgen deze producten ook nog eens je haar op milde wijze. De producten zijn in principe geschikt voor iedereen: van fijn tot dik en futloos tot weerbarstig haar.

De Total Results So Silver producten

De lijn van So Silver bestaat uit verschillende producten. De So Silver Shampoo neutraliseert en corrigeert gele tonen. De Total Results So Silver Conditioner herstelt droge en breekbare haren. Ook krijgt het haar weer een mooie glans. Het bijbehorende masker zorgt voor extra verzorging. De warme tinten in het haar worden door deze producten geneutraliseerd en blond en grijs haar krijgen weer een koele kleur. Alle producten van de So Silver lijn zorgen ervoor dat het haar een hydratatie boost krijgt. Daarnaast zijn de producten geschikt voor dagelijks gebruik.

Bestel Matrix Total Results So Silver online bij ProBeauty

Voor perfect koel blond haar shop je de So Silver producten bij ProBeauty. Waarom? Altijd scherp geprijsd en super snel in huis! Shoppen en betalen gaat bij ons veilig en ook bieden wij altijd een top service. Stay updated en volg ons op Instagram! #probeautylover

Matrix Total Results So Silver Kopen?

Actieve filters