Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Exclusief Voor Salons

Exclusief Voor Salons

Matrix Total Results Keep Me Vivid

Matrix Total Results Keep Me Vivid

Heb jij gekleurd haar en wil je deze kleur zo lang mogelijk mooi houden? Dan heeft Matrix Total Results de oplossing: Keep Me Vivid. De producten uit deze lijn zorgen ervoor dat jouw haarkleur optimaal wordt beschermd en langdurig mooi blijft.

Waar zorgt Matrix Total Results Keep Me Vivid voor?

De producten uit deze lijn zijn geschikt voor iedereen met gekleurd haar. Matrix belooft met hun nieuwe lijn Keep me Vivid verlenging van je permanente haarkleuring tot wel 65 dagen. Tijdens het verven van het haar kan de glans in het haar wel eens verdwijnen. Dit is niet de bedoeling. De producten uit deze lijn zorgen ervoor dat de glans in het haar mooi blijft. Ook na het verven. Daarnaast zorgen de producten ervoor dat kleurvervaging wordt tegen gegaan. De parel-extracten in deze producten zorgen voor het optimaal beschermen en verzorgen van het haar.

De producten van Matrix Total Results Keep Me Vivid

De lijn van Keep Me Vivid bestaat uit verschillende producten, zoals: een shampoo, een conditioner, een color velvetizer en een color laminator. De Matrix Total Results Keep me Vivid Shampoo reinigt op milde wijze, gaat kleurvervaging tegen en geeft het haar een mooie glans. De bijbehorende conditioner zorgt ervoor dat het haar makkelijk ontwart en glad wordt. De Velvetizer is een leave-in dat de haarkleur beschermt. Het haar wordt hierdoor zijdezacht en de kleur blijft langer behouden. Voor extra bescherming wordt de Color Lamination Spray aangeraden. Dit is een extra kleurbeschermende spray.

Bestel Matrix Total Results Keep Me Vivid online bij ProBeauty

Shop de producten vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig, voordelig en snel. Achteraf betalen is bij ons geen probleem. Volg ProBeauty op Instagram en blijf altijd op de hoogte van het laatste hair & beauty nieuws!

Matrix Total Results Keep Me Vivid Kopen?

Actieve filters