Filteren op

Selections

Selections

Exclusief Voor Salons

Exclusief Voor Salons

Matrix Total Results Hello Blondie

Matrix Total Results Hello Blondie

Ben jij een blondie en is de zon je beste vriend? Dan is Hello Blondie van Matrix Total Results iets voor jou. De UV-stralen van de zon zorgen er vaak voor dat het haar aangetast wordt. Met Hello Blondie zal dit niet meer gebeuren. De producten uit deze verzorgingslijn van Matrix bieden optimale bescherming en verzorging die geblondeerd haar nodig heeft.

Voor wie is Hello Blondie bedoeld?

De naam van deze lijn zegt het eigenlijk al ‘Hello Blondie’. Deze lijn is inderdaad speciaal ontwikkeld voor blond haar. De producten uit deze lijn zijn geschikt voor zowel natuurlijk blond haar als gekleurd haar. Hiermee wordt geblondeerd haar bedoeld, zoals highlights. De producten van Hello Blondie zorgen ervoor dat het haar beschermd wordt tegen de zon en dus voornamelijk tegen UV-stralen. De producten bevatten ingrediënten als kamille en panthenol die een beschermend laagje over iedere haar leggen.

De producten van Hello Blondie

De lijn van Hello Blondie bestaat uit twee producten: een shampoo en een conditioner. De Matrix Total Results Hello Blondie Shampoo beschermt blond haar en voorkomt beschadigingen door UV-straling. Het haar wordt verfrist en krijgt een mooie glans. Ook verkrijgbaar in Salon Size. De Hello Blondie Conditioner zorgt naast de shampoo voor extra bescherming. Het beste resultaat wordt bereikt wanneer de conditioner wordt aangebracht op handdoekdroog haar, na het gebruik van de Hello Blondie shampoo. Zorg ervoor dat de conditioner goed wordt uitgespoeld.

Bestel Matrix Total Results Hello Blondie online bij ProBeauty

Hey blondies! Shop deze blondvriendelijke producten vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Follow our gram and stay updated! #probeautylover

Matrix Total Results Hello Blondie Kopen?

Actieve filters