• -€ 7,75
Matrix Socolor Beauty SCB2 Extra Coverage 90 ml Kopen?
search
  • Matrix Socolor Beauty SCB2 Extra Coverage 90 ml Kopen?

Matrix Socolor Beauty SCB2 Extra Coverage 90 ml

€ 16,20
€ 8,45 € 7,75 korting
Inclusief belasting Op Zo. t/m Do. Besteld Voor 23:59, Morgen In Huis* (Vrij. voor 17:00)

De Matrix SoColor Extra Coverage is een extra dekkende permanente crème-kleuring voor grijs haar. De formule met het geavanceerde, intensief verzorgende Cera-Oil Conditioning Complex versterkt de haarstructuur en repareert de oppervlakte van het haar voor een langhoudende, rijke kleur met veel glans.

Aantal
Op Voorraad

Kies hier uw favoriete kleur
 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Matrix Socolor Beauty SCB2 Extra Coverage 90 ml

De Matrix SoColor Extra Coverage is een extra dekkende permanente crème-kleuring voor grijs haar. De formule met het geavanceerde, intensief verzorgende Cera-Oil Conditioning Complex versterkt de haarstructuur en repareert de oppervlakte van het haar voor een langhoudende, rijke kleur met veel glans.

De SoColor Extra Coverage-tinten geven een uniforme, natuurlijk ogende grijsdekking die tot wel 20 wasbeurten lang mooi blijft. De SoColor formules zijn Pre-Bonded met een exclusieve Bond Protecting Concentrate, dat de haarstructuur beschermt. Zo kan de kwaliteit van het haar, kleuring na kleuring gewaarborgd worden tot wel 20 wassingen.

De Matrix SoColor-kleurlijn bestaat uit vier kleurcollecties - de Blended Natural Collection, de Reflect Collection, de Blonde Collection en de Extra Coverage Collection - waarmee oneindig veel kleuren kunnen worden gecreëerd.

Resultaat Matrix"s SoColor Extra Coverage geeft een volledige, natuurlijk ogende grijsdekking die tot wel 20 wasbeurten lang mooi blijft. Het Cera-Oil Conditioning Complex voedt het haar intensief, versterkt de haarstructuur en maakt het haar glad zodat de kleur nog langer intens blijft. De SoColor Extra Coverage-kleuren geven 100% grijsdekking, een gelijkmatige kleur en een schitterende glans.

Hoe te gebruiken: Gebruik samen met de Matrix Cream Developer (10, 20, 30 of 40 volume) in mengverhouding 1:1 voor het beste resultaat. Laat 35-45 minuten inwerken en spoel uit.

Matrix Socolor Beauty SCB2 Extra Coverage 90 ml Kopen?

7424943389337

Datasheet

Inhoud
90 ml
Hoofdproduct
Kleuring
Productsoort
Haarverf
Lijn
SoColor Beauty
Exclusief Voor Salons
Ja Matrix
Merk
Matrix

Specifieke referenties

ean13
7424943389337