Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Lijn

Lijn

Hold Factor

Hold Factor

Exclusief Voor Salons

Exclusief Voor Salons

Matrix Total Results High Amplify

Matrix Total Results High Amplify

Heb je regelmatig last van dun, futloos en kwetsbaar haar? En weet je niet wat je hieraan kunt veranderen? Matrix heeft misschien wel de oplossing voor je! Met de Total Results High Amplify productlijn zorgt je direct voor voller en volumineuzer haar. Ondek wat de lijn te brengen heeft.

High Amplify voor volume

De High Amplify producten uit de Matrix Total Results lijn zijn ontwikkeld voor dun, futloos en kwetsbaar haar. High Amplify is een optimale verzorgingslijn. De producten zorgen voor meer volume in het haar en zorgen ervoor dat het haar niet verzwaart. High Amplify geef een boost aan het haar, waardoor je geen last meer zult hebben van futloos haar. De producten uit deze lijn zorgen voor langdurig veel volume en een coupe met veel body.

Producten uit de High Amplify lijn

De High Amplify lijn bestaat uit verschillende producten die het haar verzorgen en voorzien van volume. De populairste producten zijn de shampoo en conditioner. Naast deze producten heeft deze lijn ook nog heel andere producten. De Wonder Boost Root Lifter geef dun, fijn en verzakt haar direct meer volume. Het verzwaart het haar niet, maar geeft het haar wel een mooie glans. De Foam Volumizer is een haarmousse die het haar versterkt en herstelt. De foam zorgt ervoor dat het haar voller wordt. De Matrix Total Results High Amplify Proforma Hairspray geeft het haar veel meer volume voor een langdurige tijd en houdt het kapsel op de goede plek.

Bestel Matrix Total Results High Amplify online bij ProBeauty

Shop de producten vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van ons laatste hair & beauty nieuws!

Matrix Total Results High Amplify Kopen?

Actieve filters