Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Lijn

Lijn

Exclusief Voor Salons

Exclusief Voor Salons

Redken All Soft Mega

Redken All Soft Mega

De Redken All Soft Mega Serie maakt jouw extreem droge haren weer zacht en soepel. De Redken All Soft Mega serie is uitermate geschikt voor erg droog stug haar wat een extra oppepper kan gebruiken. Zijn jouw haren erg beschadigd? Zijn jouw haar erg droog? dan is de Redken All Soft Mega Serie echt jouw must have! Wist je dat de Redken All Soft Mega verpakking uit 93% gerecycled plastic bestaat? Dat is goed voor jou en het milleu!

In Het Kort Over Redken:

Redken is een merk dat zich al sinds 1960 bezig houdt met het verbeteren van het haar. Hierbij baseert Redken zich op de wetenschap en scheikundige ontwikkelingen. Met deze wetenschappelijke aanpak bouwen ze aan de beste producten die helpen de structuur van je haar tot diep in de vezel te verzorgen. De Redken All Soft Mega is zo ontwikkelt dat het jouw droge haren weer lekker zacht en soepel maakt, vol glans!

Andere Populair Series Van Redken Zijn:

Redken Color Extend Magnetics

Redken All Soft

Redken All Soft Mega

Redken Extreme

Redken Extreme Lengths

Voordelig Redken All Soft Mega Kopen?

Bij ProBeauty.nl koop je voordelig al jouw favoriete Redken Producten zoals de Redken All SoftRedken Color Extend MagneticsRedken Volume Injection of de Redken Brews. Altijd snel geleverd! Shop vandaag nog bij ProBeauty.nl en wij zorgen dat je het snel in huis hebt!

Redken All Soft Mega Kopen?

Actieve filters