Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Lijn

Lijn

Redken Extreme Length

Redken Extreme Length - Voor Mooi Gezond Lang Haar

De Redken Extreme Length is de nieuwste lijn van Redken. De lijn zorgt ervoor dat het haar langer, sterker en gezonder is. Gespleten haarpunten worden voorkomen en het gezonde haar wordt bevordert van aanzet tot punten. De producten van Redken Extreme Length bevatten biotine en castoroilie. Bereik nu de haarlengte van je dromen met de verzorging- en versterkingsproducten van Redken Extreme Length! en wist je dat de Redken Extreme Length verpakking uit 93% gerecycled plastic bestaat? Dat is goed voor jou en het milleu!

In Het Kort Over Redken:

Redken is een merk dat zich al sinds 1960 bezig houdt met het verbeteren van het haar. Hierbij baseert Redken zich op de wetenschap en scheikundige ontwikkelingen. Met deze wetenschappelijke aanpak bouwen ze aan de beste producten die helpen de structuur van je haar tot diep in de vezel te verzorgen. De Redken Extreme Length is speciaal ontwikkelt dat het je het haar diep hersteld van binnen uit, het voorkomt haarbreuk en gespleten haarpunten! Zo krijg jij jouw droom haarlengte met Redken Extreme Length

Andere Populair Series Van Redken Zijn:

Redken Color Extend Magnetics

Redken All Soft

Redken All Soft Mega

Redken Extreme

Redken Extreme Lengths

Voordelig Redken Extreme Length Kopen?

Bij ProBeauty.nl koop je voordelig al jouw favoriete Redken Producten zoals de Redken All SoftRedken Color Extend MagneticsRedken Volume Injection of de Redken Brews. Altijd snel geleverd! Shop vandaag nog bij ProBeauty.nl en wij zorgen dat je het snel in huis hebt!

Redken Extreme Length Kopen?

Actieve filters