Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Redken Volume Injection

Redken Volume Injection

De Redken Volume Injection Serie zorgt voor een glanzende volume lift en extra veel body in het haar. De Redken Volume Injection Serie is geschikt voor fijn of slap haar dat wel wat extra volume kan gebruiken. Dankzij de formule van filloxane (maakt het haar voller) en verzachtende polymeren lift het je haar waardoor het extra body krijgt en je haar extra vol oogt. Opzoek naar een Volume serie die jouw haar dikker en voller maakt? Dan is de Redken Volume Injection zeker iets voor jou! en wist je dat de Redken Volume Injection verpakking uit 93% gerecycled plastic bestaat? Dat is goed voor jou en het milleu!

In Het Kort Over Redken:

Redken is een merk dat zich al sinds 1960 bezig houdt met het verbeteren van het haar. Hierbij baseert Redken zich op de wetenschap en scheikundige ontwikkelingen. Met deze wetenschappelijke aanpak bouwen ze aan de beste producten die helpen de structuur van je haar tot diep in de vezel te verzorgen. De Redken Volume Injection is zo ontwikkelt dat het je haar aanzienlijk dikker en gezonder maakt!

Andere Populair Series Van Redken Zijn:

Redken Color Extend Magnetics

Redken All Soft

Redken All Soft Mega

Redken Extreme

Redken Extreme Lengths

Voordelig Redken Volume Injection Kopen?

Bij ProBeauty.nl koop je voordelig al jouw favoriete Redken Producten zoals de Redken All SoftRedken Color Extend MagneticsRedken Volume Injection of de Redken Brews. Altijd snel geleverd! Shop vandaag nog bij ProBeauty.nl en wij zorgen dat je het snel in huis hebt!

Redken Volume Injection Kopen?

Actieve filters