Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Lijn

Lijn

Redken Color Extend Magnetics

Redken Color Magnetics voor langer kleurbehoud

Zoek je professionele producten voor langer kleur behoud? Dan is de Redken Color Extend Magnetics zeker iets voor jou! De professionele formule van Redken Color Extend Magnetics houden jouw haarkleur perfect in topconditie en je haarkleur blijft stralend en fris! en wist je dat de Redken Color Extend Magnetics verpakking uit 93% gerecycled plastic bestaat? Dat is goed voor jou en het milleu!

In Het Kort Over Redken:

Redken is een merk dat zich al sinds 1960 bezig houdt met het verbeteren van het haar. Hierbij baseert Redken zich op de wetenschap en scheikundige ontwikkelingen. Met deze wetenschappelijke aanpak bouwen ze aan de beste producten die helpen de structuur van je haar tot diep in de vezel te verzorgen. De Redken Color Extend Magnetics is speciaal ontwikkelt dat het jouw haar haarkleur aanzienlijk langer mooi houd!

Andere Populair Series Van Redken Zijn:

Redken Color Extend Magnetics

Redken All Soft

Redken All Soft Mega

Redken Extreme

Redken Extreme Lengths

Voordelig Redken Color Extend Magnetics Kopen?

Bij ProBeauty.nl koop je voordelig al jouw favoriete Redken Producten zoals de Redken All SoftRedken Color Extend MagneticsRedken Volume Injection of de Redken Brews. Altijd snel geleverd! Shop vandaag nog bij ProBeauty.nl en wij zorgen dat je het snel in huis hebt!

Redken Color Extend Magnetics Kopen?

Actieve filters