Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Lijn

Lijn

Hold Factor

Hold Factor

Redken Brews

Redken Brews - De Mannen Verzorging Serie Van Redken

Redken introduceerde als een van de eerste merken een professionele verzorgingslijnen voor mannen. Het is tegenwoordig het snelst groeiende segment binnen de beauty industrie wereldwijd! De hedendaagse man volgt de laatste trends in de mode en leven niet langer een traditionele levensstijl. Mannen voelen zich nu vrij om hun individualiteit te uiten en zijn meer geneigd om aan hun verzorgingsbehoeften te voldoen. Redken Brews biedt het volledige assortiment voor elke man: de traditionele man, de trendsetter, de metroman of de individualist, bij Redken Brews vindt je als man jouw ideale producten.

De haarverzorgingsformules van Redken Brews bevatten mout, een ingrediënt dat geweldig is voor alle haartypen en geeft kracht, body en glans. Mout versterkt het haar! De voedingsstoffen kunnen helpen om uitgedroogd, beschadigd haar te herstellen. Het eiwit bindt zich aan het haar dat wordt aangetast door föhnen, chemicaliën van hard water en barre weersomstandigheden en geeft het haar kracht, body en glans.

Redken Brews haarverzorgings en- stylingsproducten bestaat uit een uitgebreid assortiment. Verschillende shampoo's voor verschillende haartypes. Heb je haaruitval of juist een geïrriteerde hoofdhuid? De Redken Brews Shampoo's helpen je haar hierbij voor een fris en gezond resultaat! Je haar fixeren en in model brengen? Probeer dan de verschillende pommades, klei of gel uit. Van medium tot strong hold, voor een perfect resultaat passend bij jouw haartype. Daarnaast is er ook gedacht aan mannen met een baard. Redken Brews heeft ook scheerschuim en baardolie op de markt gebracht wat jouw huid weer zacht maakt en baardhaar beter handelbaar maakt.

In Het Kort Over Redken:

Redken is een merk dat zich al sinds 1960 bezig houdt met het verbeteren van het haar. Hierbij baseert Redken zich op de wetenschap en scheikundige ontwikkelingen. Met deze wetenschappelijke aanpak bouwen ze aan de beste producten die helpen de structuur van je haar tot diep in de vezel te verzorgen. De Redken Amino Mint Shampoo is speciaal ontwikkelt voor de gevoelige en geïrriteerde hoofdhuid.

Andere Populair Series Van Redken Zijn:

Redken Color Extend Magnetics

Redken All Soft

Redken All Soft Mega

Redken Extreme

Redken Extreme Lengths

Voordelig Redken Brews Kopen?

Bij ProBeauty.nl koop je voordelig al jouw favoriete Redken Producten zoals de Redken All SoftRedken Color Extend MagneticsRedken Volume Injection of de Redken Brews. Altijd snel geleverd! Shop vandaag nog bij ProBeauty.nl en wij zorgen dat je het snel in huis hebt!

Redken Brews Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Probeauty!

Actieve filters