Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Lijn

Lijn

Redken Extreme

Redken Extreme - Voor Beschadigd Haar

De Redken Extreme serie is een speciaal ontwikkelde serie voor beschadigd haar. Deze Redken Extreme serie heeft de benodigde ingrediënten om het haar wat beschadigd is te kunnen herstellen. Deze ingrediënten zijn onder andere proteïne en ceramide en zorgen ervoor dat het haar van binnenuit word hersteld. Hierdoor wordt het haar sterker en verminderen haarbreuk en gespleten haarpunten. Na een wasbeurt met de Redken Extreme Shampoo heb je schoner, sterker haar en krijgt het een diepe glans! en wist je dat de Redken Extreme verpakking uit 93% gerecycled plastic bestaat? Dat is goed voor jou en het milleu!

In Het Kort Over Redken:

Redken is een merk dat zich al sinds 1960 bezig houdt met het verbeteren van het haar. Hierbij baseert Redken zich op de wetenschap en scheikundige ontwikkelingen. Met deze wetenschappelijke aanpak bouwen ze aan de beste producten die helpen de structuur van je haar tot diep in de vezel te verzorgen. De Redken Extreme is zo ontwikkelt dat het je haar diep hersteld van binnen uit, het voorkomt haarbreuk en gespleten haarpunten!

Andere Populair Series Van Redken Zijn:

Redken Color Extend Magnetics

Redken All Soft

Redken All Soft Mega

Redken Extreme

Redken Extreme Lengths

Voordelig Redken Extreme Kopen?

Bij ProBeauty.nl koop je voordelig al jouw favoriete Redken Producten zoals de Redken All SoftRedken Color Extend MagneticsRedken Volume Injection of de Redken Brews. Altijd snel geleverd! Shop vandaag nog bij ProBeauty.nl en wij zorgen dat je het snel in huis hebt!

Redken Extreme Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Probeauty!

Actieve filters