I.v.m. Koningsdag: Vr-Za-Zo besteld, maandag verzonden 

  • -€ 3,95
Jaguar White Line JP 10 Knipschaar Black 6-5 Inch Kopen?
search
  • Jaguar White Line JP 10 Knipschaar Black 6-5 Inch Kopen?

Jaguar White Line JP 10 Knipschaar Black 6-5 Inch

€ 88,90
€ 84,95 € 3,95 korting
Inclusief belasting Gemiddelde Levertijd: +/-5 Werkdagen

Jaguar White Line Jp 10 Knipschaar Black 6,5 Inch

Dit is een professionele knipschaar voor zowel de beginnende als de gevorderde kapper. Deze schaar is uit roestvrij staal vervaardigd. Door gebruik te maken van gesmede, kwalitatief hoogstaande staal en hardingsmethode en doormiddel van koeling bij -80°C heeft de schaar een solide hardheid. Daarnaast is de schaar voorzien van een klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen.

Aantal
Tijdelijk niet voorradig, wel bestelbaar

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Jaguar White Line JP 10 Knipschaar Black 6,5 Inch

Dit is een professionele knipschaar voor zowel de beginnende als de gevorderde kapper. Deze schaar is uit roestvrij staal vervaardigd. Door gebruik te maken van gesmede, kwalitatief hoogstaande staal en hardingsmethode en doormiddel van koeling bij -80°C heeft de schaar een solide hardheid. Daarnaast is de schaar voorzien van een klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen. Door holle slijpbewerking en honen is deze schaar goed geschikt voor het slicen. De kappersscharen uit de White Line zijn gemaakt van gehard, kwalitatief hoogwaardig staal waardoor de scharen zeer duurzaam zijn.

Opzoek naar een professionele kappersschaar?

De professionele kappersschaar van Jaguar is geschikt om te slicen en dankzij de instelschroef kan soepel knippen en de snijvlakken worden hol geslepen en gehoond zodat deze zeer scherp zijn en je een precies resultaat krijgt. Er is voor iedereen een professionele kappersschaar die perfect bij je identiteit past. Kwaliteit en precisie staan bij Jaguar hoog in het vaandel, waarbij altijd de focus ligt op de functionaliteit van de schaar.

Eigenschappen Jaguar White Line JP 10 Knipschaar Black 6,5 Inch

  • Langdurige scherpte
  • Klassiek design
  • Snijvlak met vlakke kniphoek
  • Eenzijdige microvertanding
  • Geschikt om te slicen
  • Holle slijpbewerking
  • Gehoonde snijbladen voor makkelijker slicen

Hoe onderhoud ik mijn knipschaar?

Het is erg belangrijk om je kappersschaar te onderhouden. Als je goed voor je kappersschaar zorgt, ben je verzekerd van lang knipplezier. Jouw schaar kan op deze manier jarenlang mee. Om slijtage tegen te gaan is het belangrijk om jouw Jaguar White Line JP 10 Knipschaar Black 6,5 Inch dagelijks na gebruik schoon te maken. Zorg ervoor dat de schaar vrij is van losse haartjes die zowel tussen de snijbladen kunnen zitten of in de schroef. Daarnaast is het belangrijk dat de schaar schoon en droog wordt opgeborgen. Als de schaar vochtig is, kan er sneller slijtage voorkomen. Om dit te voorkomen en de schaar soepel te houden, is het belangrijk om de schaar wekelijks te oliën. Zo wordt je schaar niet stroef en heb je geen last van weerstand, waardoor je geen klachten aan je gewrichten krijgt. Daarom is onderhoud erg belangrijk voor de conditie van je schaar en voor jouw welzijn.

Bestel Jaguar White Line JP 10 Knipschaar Black 6,5 Inch bij ProBeauty

Shop de Jaguar White Line JP 10 Knipschaar Black 6,5 Inch altijd veilig, voordelig en snel bij ProBeauty. Heb je vragen of advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

4030363125948

Datasheet

Hoofdproduct
Schaar
Productsoort
Knipschaar
Lijn
White Line
Merk
Jaguar

Specifieke referenties

ean13
4030363125948