• -€ 0,91
Jaguar White Line Lumen 40 Modelleerschaar 5-5 Inch Kopen?
search
  • Jaguar White Line Lumen 40 Modelleerschaar 5-5 Inch Kopen?

Jaguar White Line Lumen 40 Modelleerschaar 5-5 Inch

€ 90,90
€ 89,99 € 0,91 korting
Inclusief belasting Op Zo. t/m Do. Besteld Voor 23:59, Morgen In Huis* (Vrij. voor 17:00)

Jaguar White Line Lumen 40 Modelleerschaar 5,5 Inch

De schaar is voorzien van 40 uitdun tanden waardoor het haar makkelijk uitgedund kan worden. De scherpte blijft langdurig goed waardoor het knippen makkelijk gaat. Door de Vario schroefverbinding is het tandwiel eenvoudig bij te stellen. Door de afgeronde vingersteunen is de schaar comfortabel in gebruik.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Jaguar White Line Lumen 40 Modelleerschaar 5,5 Inch

De schaar is voorzien van 40 uitdun tanden waardoor het haar makkelijk uitgedund kan worden. De scherpte blijft langdurig goed waardoor het knippen makkelijk gaat. Door de Vario schroefverbinding is het tandwiel eenvoudig bij te stellen. Door de afgeronde vingersteunen is de schaar comfortabel in gebruik. De schaar heeft een lengte van 5,5" en is voorzien van een ergonomisch design.Door de fijne vertanding is het haar makkelijk uit te dunnen. Het ergonomische design zorgt ervoor dat je de coupeschaar eenvoudig voor langere tijd kunt gebruiken, zonder last te krijgen van je gewrichten. Dit maakt de coupeschaar zeer aantrekkelijk te gebruiken in de salon. Wanneer je comfortabel knipt, heb je meer controle en kunt je beter resultaat bieden.

Opzoek naar een professionele Modelleerschaar?

De professionele kappersschaar van Jaguar is geschikt om het haar uit te dunnen. Door het ergonomisch design is de coupeschaar eenvoudig en voor langere tijd te gebruiken. is voor iedereen een professionele kappersschaar die perfect bij je identiteit past. Kwaliteit en precisie staan bij Jaguar hoog in het vaandel, waarbij altijd de focus ligt op de functionaliteit van de schaar.

Eigenschappen Jaguar White Line Lumen 40 Modelleerschaar 5,5 Inch

  • Langdurige scherpte
  • 40 uitdun tanden
  • Vario schroefverbinding
  • Ergonomisch design
  • Modelleerschaar
  • Knipt comfortabel
  • Afgeronde vingersteunen

Hoe onderhoud ik mijn Modelleerschaar?

De schaar kan lang meegaan, mits je er goed mee omgaat. Dit betekent dat je de schaar goed moet onderhouden. Om ervoor te zorgen dat jouw schaar lang meegaat, is het dus belangrijk dat je de schaar regelmatig schoonmaakt en het oliën van de snijbladen en de schroef. Op deze manier wordt je schaar niet stroef en voorkom je slijtage. Daarnaast is het belangrijk dat je de schaar op een droge plek opbergt.

Bestel Jaguar White Line Lumen 40 Modelleerschaar 5,5 Inch bij ProBeauty

Shop de Jaguar White Line Lumen 40 Modelleerschaar 5,5 Inch altijd veilig, voordelig en snel bij ProBeauty. Heb je vragen of advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

4030363008197

Datasheet

Hoofdproduct
Schaar
Productsoort
Coupeschaar / Modelleerschaar
Lijn
White Line
Merk
Jaguar

Specifieke referenties

ean13
4030363008197