I.v.m. Koningsdag: Vr-Za-Zo besteld, maandag verzonden 

  • -€ 1,91
Jaguar White Line Lumen Knipschaar 5-5 Inch Kopen?
search
  • Jaguar White Line Lumen Knipschaar 5-5 Inch Kopen?

Jaguar White Line Lumen Knipschaar 5-5 Inch

€ 81,90
€ 79,99 € 1,91 korting
Inclusief belasting Gemiddelde Levertijd: +/-5 Werkdagen

Jaguar White Line Lumen Knipschaar 5,5 Inch

De perfecte schaar voor kappers is de Jaguar White Line Lumen Knipschaar 5,5 Inch. Dit is een schaar die geschikt is voor de kamtechnieken, het knippen van overgangen in het haar en slicen. Doordat de schaar een ergonomische vorm heeft, is deze comfortabel te gebruiken en daarnaast geschikt voor rechtshandigen.

Aantal
Tijdelijk niet voorradig, wel bestelbaar

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Jaguar White Line Lumen Knipschaar 5,5 Inch

De perfecte schaar voor kappers is de Jaguar White Line Lumen Knipschaar 5,5 Inch. Dit is een schaar die geschikt is voor de kamtechnieken, het knippen van overgangen in het haar en slicen. Doordat de schaar een ergonomische vorm heeft, is deze comfortabel te gebruiken en daarnaast geschikt voor rechtshandigen. Met de Vario schroefverbinding is de tandwiel makkelijk bij te stellen.

Opzoek naar een professionele kappersschaar?

De Jaguar White Line Lumen Knipschaar 5,5 Inch heeft een gebogen vorm en een gebogen blad. Omdat deze kappersschaar een hand omsluitende afgeronde vingervlakken heeft en een greep in het off-set design, wordt een ontspannen werkwijze gegarandeerd. Door de holgeslepen en gehoonde bladen, blijven deze langdurig scherp en zorgen ervoor dat het haar gemakkelijk wordt geknipt.

Eigenschappen Jaguar White Line Lumen Knipschaar 5,5 Inch

  • Vario schroefverbinding
  • Professionele schaar
  • Rechtshandig
  • Kamtechnieken
  • Geschikt om te slicen
  • Knippen van overgangen en slicen
  • Ergonomische vorm

Hoe onderhoud ik mijn knipschaar?

Het is erg belangrijk om je kappersschaar te onderhouden. Als je goed voor je kappersschaar zorgt, ben je verzekerd van lang knipplezier. Jouw schaar kan op deze manier jarenlang mee. Om slijtage tegen te gaan is het belangrijk om jouw Jaguar White Line Lumen Knipschaar 5,5 Inch dagelijks na gebruik schoon te maken. Zorg ervoor dat de schaar vrij is van losse haartjes die zowel tussen de snijbladen kunnen zitten of in de schroef. Daarnaast is het belangrijk dat de schaar schoon en droog wordt opgeborgen. Als de schaar vochtig is, kan er sneller slijtage voorkomen. Om dit te voorkomen en de schaar soepel te houden, is het belangrijk om de schaar wekelijks te oliën. Zo wordt je schaar niet stroef en heb je geen last van weerstand, waardoor je geen klachten aan je gewrichten krijgt. Daarom is onderhoud erg belangrijk voor de conditie van je schaar en voor jouw welzijn.

Bestel Jaguar White Line Lumen Knipschaar 5,5 Inch bij ProBeauty

Shop de Jaguar White Line Lumen Knipschaar 5,5 Inch Inch altijd veilig, voordelig en snel bij ProBeauty. Heb je vragen of advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

4030363008128

Datasheet

Hoofdproduct
Schaar
Productsoort
Knipschaar
Lijn
White Line
Merk
Jaguar

Specifieke referenties

ean13
4030363008128