I.v.m. Koningsdag: Vr-Za-Zo besteld, maandag verzonden 

  • -€ 20,00
Jaguar White Line Satin 30/30 Effileerschaar 6-0 Inch
search
  • Jaguar White Line Satin 30/30 Effileerschaar 6-0 Inch

Jaguar White Line Satin 30/30 Effileerschaar 6-0 Inch

€ 129,95
€ 109,95 € 20,00 korting
Inclusief belasting Op Zo. t/m Do. Besteld Voor 23:59, Morgen In Huis* (Vrij. voor 17:00)

Jaguar White Line Satin 30/30 Effileerschaar 6,0 Inch

De Jaguar White Line Satin Effileerschaar met een klassiek design om het haar mee uit te dunnen en te knippen. Doordat de schaar een offset design heeft, werk je in een comfortabele houding met je hand. De schaar heeft aan beiden kanten 30 effileertanden met de fijnst mogelijke prismavertanding voor een aangenaam zacht gevoel en precieze snit. De schaar biedt ook een pinksteun en vingerring, waardoor knippen erg fijn en comfortabel aanvoelt, deze zijn allebei demonteerbaar.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Jaguar White Line Satin 30/30 Effileerschaar 6,0 Inch

De Jaguar White Line Satin Effileerschaar met een klassiek design om het haar mee uit te dunnen en te knippen. Doordat de schaar een offset design heeft, werk je in een comfortabele houding met je hand. De schaar heeft aan beiden kanten 30 effileertanden met de fijnst mogelijke prismavertanding voor een aangenaam zacht gevoel en precieze snit. De schaar biedt ook een pinksteun en vingerring, waardoor knippen erg fijn en comfortabel aanvoelt, deze zijn allebei demonteerbaar. De schaar heeft een langdurige scherpte door gebruikmaking van het gesmede, kwalitatief hoogstaande staal en hardingsmethode door middel van koeling bij -80 °C voor een solide hardheid. De snijbladvorm is erg nauwkeurig dankzij de afdraaimethode evenals de Vario schroefverbinding voor een licht en zeer goede soepelheid. Deze is makkelijk af te stellen. De klassieke snijdbladen met een vlakke kniphoek voor zeer goede scherpte. Dankzij holle slijpbewerking en honen is de schaar goed geschikt voor het slicen.

Eigenschappen Jaguar White Line Satin 30/30 Effileerschaar 6,0 Inch

  • Vlakke kniphoek
  • Holle slijpbewerking
  • Offset design
  • Ergonomische greep en ontspannen werkwijze
  • Met pinksteun en vingerring (beide demonteerbaar)
  • Vlijmscherp
  • Gehoonde snijbladen voor makkelijker slicen

Hoe onderhoud ik mijn Effileerschaar?

Het is erg belangrijk om je kappersschaar te onderhouden. Als je goed voor je kappersschaar zorgt, ben je verzekerd van lang knipplezier. Jouw schaar kan op deze manier jarenlang mee. Om slijtage tegen te gaan is het belangrijk om jouw Jaguar White Line Satin 30/30 Effileerschaar 6,0 Inch dagelijks na gebruik schoon te maken. Zorg ervoor dat de schaar vrij is van losse haartjes die zowel tussen de snijbladen kunnen zitten of in de schroef. Daarnaast is het belangrijk dat de schaar schoon en droog wordt opgeborgen. Als de schaar vochtig is, kan er sneller slijtage voorkomen. Om dit te voorkomen en de schaar soepel te houden, is het belangrijk om de schaar wekelijks te oliën. Zo wordt je schaar niet stroef en heb je geen last van weerstand, waardoor je geen klachten aan je gewrichten krijgt. Daarom is onderhoud erg belangrijk voor de conditie van je schaar en voor jouw welzijn.

Bestel Jaguar White Line Satin 30/30 Effileerschaar 6,0 Inch bij ProBeauty

Shop de Jaguar White Line Satin 30/30 Effileerschaar 6,0 Inch altijd veilig, voordelig en snel bij ProBeauty. Heb je vragen of advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

4030363100983

Datasheet

Hoofdproduct
Schaar
Productsoort
Modelleerschaar
Lijn
White Line
Merk
Jaguar

Specifieke referenties

ean13
4030363100983