Filteren op

Selections

Selections

Haartype

Haartype

Type / SKU

Type / SKU

Goldwell Soft Color

Goldwell Soft Color 

De Soft Color van Goldwell geeft je binnen vijf minuten een prachtig kleurresultaat. De tijdelijke kleuring komt in moussevorm voor een super simpele applicatie. De ideale mousse voor een glanzende, levendige haarkleur. 

De voordelen van Goldwell Soft Color 

De Goldwell Soft Color is het ideale product om de haarkleur op te frissen. Uitgroei wordt tijdelijk bijgewerkt en de haarkleur krijgt haar glans weer terug. Daarnaast is de mousse ook geschikt voor een creatieve kleurbehandeling. Ideaal voor bijvoorbeeld Soft Shading: snel en mild een nieuwe haarkleur ervaren. 

Hoe breng ik de mousse aan? 

Zorgt dat je haar gewassen en handdoekdroog is. Schud de bus goed voor gebruik. Het is verstandig om handschoenen te dragen om vlekken op je huid te voorkomen. Breng de mousse aan in je handpalmen en verdeel gelijkmatig door het haar. Kam het haar door voor een nog preciezere verdeling. Laat de mousse dan intrekken. Vijf minuten voor een licht resultaat en 15 minuten voor een intensieve, diepe kleur. Spoel vervolgens grondig uit en was het haar opnieuw. De kleur blijft tot wel zes wasbeurten haar intensiteit behouden! Je kunt een bus Soft Color ongeveer vijf tot zes keer gebruiken. 

Bestel Goldwell Soft Color online bij ProBeauty 

Je haarkleur bijwerken, uitgroei camoufleren of een tijdelijk nieuw kleurtje uitproberen? De Soft Color mousse van Goldwell is daar het perfecte product voor! Zeer gemakkelijk in gebruik en super snel resultaat. Het haar is direct glanzender en gemakkelijk doorkambaar. Verkrijgbaar in verschillende kleurnuances. Bestel jouw favoriete kleur altijd voordelig bij ProBeauty, dé webshop voor de hair en beauty lover. Heb je vragen over het gebruik van deze kleurmousse? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Volg ProBeauty op Instagram om altijd op de hoogte te blijven van onze nieuwste producten, spetterende kortingen en gave giveaways.

Goldwell Soft Color Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij

Actieve filters