Goldwell DualSenses

De Dualsenses bestaat uit verschillende collecties die speciaal zijn ontwikkeld om een bepaald haartype optimaal te verzorgen. De producten uit deze collecties zijn het resultaat van innovatieve salonresearch. Ervaar ook thuis de effectieve expertverzorging met dubbele werking. 

Goldwell DualSenses Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij

Subcategorieën

 • DualSenses Blondes &...

  Het Blondes & Highlights assortiment van Goldwell is speciaal ontwikkeld om kleurbriljantie te geven en ongewenste geeltinten te neutraliseren in blond en gehighlight haar. De producten hebben allemaal een milde werking om kleurverlies bij gebruik te minimaliseren.

  De unieke kleurtechnologie die Goldwell toe heeft gepast in deze lijn bevat Luminescine. Deze technologie verandert onzichtbaar UV-licht in zichtbaar licht voor een perfecte kleur, mooie schittering en prachtige glans

 • DualSenses Silver

  De Goldwell Dualsenses Silver Shampoo is de ideale shampoo om ongewenste gele tinten te neutraliseren en het haar op te lichten. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor blond, wit en grijs haar.

 • DualSenses Color

  Met de producten uit de Goldwell Dualsenses Color productlijn geef je nieuwe kleurbriljantie aan gekleurd haar. Het houdt de kleur langer vast, gaat vervaging tegen en zorgt voor een prachtige glans. Het assortiment bevat verschillende producten die jouw haar én haarkleur optimaal verzorgen. 

 • DualSenses Color Extra...

  Je salonkleur langer levendig houden? Dat doe je met de producten uit de Color Extra Rich productlijn van Goldwell Dualsenses. Voor dik, weerbarstig haar. De producten bieden professionele oplossingen voor direct mooi haar waarvan de kleur optimaal is beschermd.

 • DualSenses Ultra Volume

  Futloos haar? De producten uit deze lijn voorzien je haar van een volumeboost, zorgen voor meer body en geven het haar meer textuur. Ze versterken elke haar van de aanzet tot in de punt en bieden een gewichtloze verzorging

 • DualSenses Curls and...

  Veerkrachtige en elastische krullen creëer je met de producten uit de Dualsenses Curls and Waves lijn van Goldwell (voorheen Curly Twist). De producten hebben een lichte formule die het haar niet verzwaart en krullen perfect definieert. Dit komt onder andere door melkproteïne. Deze proteïne verbetert de elasticiteit, biedt een veerkrachtig effect en hydrateert intensief. 

 • DualSenses Just Smooth

  Bij onhandelbaar en pluizig haar komt de Just Smooth collectie je redden! Deze productlijn van Goldwell Dualsenses is ontworpen om het haar te temmen, zijdezacht aan te laten voelen en te voorzien van een prachtige glans. 

  Het actieve ingrediënt uit de collectie is kukui-noot olie. Deze olie heeft een intensief vochtinbrengend effect en egaliseert het haaroppervlak.

 • DualSenses Rich Repair

  De Rich Repair productlijn van Goldwell Dualsenses helpt beschadigd haar weer van binnenuit gezond te maken.  De rijke formule zorgt voor een intensieve voeding en diepe hydratatie. Ook zeer geschikt voor droog haar. 

  De producten uit de Rich Repair lijn bevatten het IntraLipid Complex dat het haar van binnenuit herstelt. Ook vullen de lipiden de beschadigde structuur van de schubbenlaag aan.

 • DualSenses Bond Pro

  De producten bieden direct kracht en veerkracht voor zwak, kwetsbaar haar dat gevoelig is voor breuk. Peptiden en aminozuren dringen diep in de haarschors (cortex) binnen, gericht op de beschadigde gedeeltes.

  De producten zijn geschikt voor alle haartypes. 

 • DualSenses Scalp...

  De Goldwell Dualsenses Scalp Specialist collectie bestaat uit verschillende producten die verschillende hoofdhuidproblemen aanpakken: tegen hoofdroos, tegen haaruitval en tegen een gevoelige hoofdhuid.

 • DualSenses Sun Reflects

  Goldwell Dualsenses Sun Reflects voor optimale bescherming tijdens en na het zonnen. 

 • DualSenses For Men

  De Goldwell Dualsenses Men productlijn is speciaal afgestemd op de behoeftes van mannen. De producten uit deze lijn bevatten rijke ingrediënten zoals cafeïne, microfluid technologie en guarana die haargroei stimuleren, de hoofdhuid gezond maken en de haarvezels versterken. Voor iedere haarbehoefte is er wel een product te vinden.

  De lijn bevat zowel verzorgings- als stylingproducten. 

 • DualSenses Color Revive

  Je haarkleur opfrissen of je uitgroei tussen twee salonbeurten door bijwerken? Dat doe je met de Color Revive producten van Goldwell Dualsenses.

  Color Revive Conditioners: Je prachtige salonkleur verzorg je perfect met de conditioners uit deze productlijn. De kleur wordt opgefrist en zal er direct intenser uitzien.

  Color Revive Retouch Powders: De poeders uit de collectie zijn hét geheime wapen om direct uitgroei en grijze haren te camoufleren

Actieve filters